عمومی | دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد

در دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد صورت گرفت؛ راه اندازی بوفه مرکزی دانشگاه در جهت ارتقای کیفیت خدمات دانشجویی

به گزارش پایگاه خبری واحد نجف‌آباد، به‌منظور توسعه فضاهای خدماتی و رفاهی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد، هم‌زمان با آغاز سال تحصیلی جدید، بوفه مرکزی این دانشگاه در ساختمانی جدید و با امکانات منحصربه‌فرد، معماری زیبا و تنوع ویژه غذایی صبح امروز با حضور مسئولان راه‌اندازی شد.

دکترامیررضا نقش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد در حاشیه راه‌اندازی بوفه مرکزی این واحد دانشگاهی اظهار کرد: عملیات اجرایی این پروژه با بهره‌گیری از امکانات دانشگاه از ابتدای اردیبهشت‌ سال جاری آغاز شد و با تلاش همکاران عمرانی در مدت کمتر از پنج ماه اکنون شاهد بهره‌برداری از آن هستیم.

وی افزود: این بوفه دانشجویی دارای دو سالن مجهز به امکانات استاندارد و پیشرفته و آشپزخانه‌ای مکانیزه با زیربنای ۲۴۰ مترمربع و ظرفیت ۱۲۰ نفر در دو بخش خواهران و برادران، قابلیت سرویس‌دهی به هزار نفر در طول روز را دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد با تاکید بر افزایش و بهبود کیفیت در بخش تغذیه دانشجویی، این مهم را از برنامه‌های دارای اولویت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد برشمرد و افزود: در این زمینه اقداماتی از قبیل استانداردسازی سالن‌های پخت غذا در سلف‌سرویس مرکزی دانشگاه و هم‌زمان، ارتقای کیفیت غذای سلف دانشجویی و رستوران آزاد انجام‌ شده است.

دکترنقش افزود: این طرح در راستای ارتقای کمی و کیفی خدمات‌رسانی مطلوب به دانشجویان اجراشده است و دانشجویان می‌توانند از خدمات این بوفه واقع در محوطه مرکزی دانشگاه استفاده کنند.

به گزارش پایگاه خبری واحد نجف‌آباد، این بوفه از مهر سال جاری و هم‌زمان با آغاز سال تحصیلی جدید با استقرار پیمانکار فعالیت رسمی خود را آغاز کرده و با عرضه برنامه غذایی متنوع و مناسب آماده خدمت‌رسانی به دانشجویان است.