با نزدیک شدن به عید نوروز انجام شد: بیش از هزار بازدید در طرح ضربت کنترل مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی استان بوشهر
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، مهندس میمنت توبهخاک در این خصوص گفت: با توجه به حساسیت عرضه مواد غذایی در بعضی از صنوف و مسافر پذیر بودن استان علاوه بر برنامه سلامت نوروزی که همزمان با کل کشور در استان نیز اجرا میگردد؛ طرح ضربت کنترل مراکز تهیه، توزیع، نگهداری و عرضه مواد غذایی حساس در آستانه عید نوروز در استان بوشهر طی 10 روز انجام گردید.
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفهای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: از یکهزارو 130 بازدید صورت گرفته از اماکن به دلیل حساسیت موضوع نزدیک به 250 اخطاریه بهمنظور رفع نواقص صادر شد و نهایتاً تعداد 2 مورد از مراکز عرضه مواد غذایی پلمپ گردید.
مهندس میمنت توبهخاک اظهار داشت: همچنینی در این طرح بیش از نه تُن مواد غذایی تاریخمصرف گذشته یا فاسد جمعآوری و معدوم شد.
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفهای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تأکید کرد: شهروندان محترم میتوانند در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، مراتب را به سامانه مردمی رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت به شماره 190 اطلاع دهند.
انتهای پیام/م.ب 2020
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفهای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: از یکهزارو 130 بازدید صورت گرفته از اماکن به دلیل حساسیت موضوع نزدیک به 250 اخطاریه بهمنظور رفع نواقص صادر شد و نهایتاً تعداد 2 مورد از مراکز عرضه مواد غذایی پلمپ گردید.
مهندس میمنت توبهخاک اظهار داشت: همچنینی در این طرح بیش از نه تُن مواد غذایی تاریخمصرف گذشته یا فاسد جمعآوری و معدوم شد.
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفهای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تأکید کرد: شهروندان محترم میتوانند در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، مراتب را به سامانه مردمی رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت به شماره 190 اطلاع دهند.
انتهای پیام/م.ب 2020