نشریه فنی " افزایش عمر ماندگاری دانه انار با پوششدهی و اسانس دارچین" منتشر شد.
مقدار ضایعات انار در کشور حداقل ۳۰ درصد است که در برخی از سال ها به ۵۰ درصد نیز میرسد. در واقع ۴۰۰ الی ۶۰۰ هزار تن انار در سال ضایع شده و از چرخه مصرف خارج میشود. فرآوری این ضایعات و ارائه حالتهای مختلف آن به بازار (مانند دانه کردن و بستهبندی دانهها) منجر به کاهش ضایعات و ارزش افزوده زیادی خواهد شد. مطالعات نشان داد که با توجه به فساد پذیری بالای دانههای انار، پوششدهی و استفاده از اسانسهای گیاهان دارویی موجب افزایش عمرماندگاری و حفظ بازار پسندی آنها خواهد شد.
در این تشریه خوانندگان گرامی با موارد زیر آشنا خواهند شد:
· اهمیت میوه انار و ضایعات آن
· دانه انار آماده به مصرف
· فسادپذیری بالای دانه انار آماده به مصرف
· روش نگهداری و پوششدهی دانه های انار
· اسانس ها و تاثیر آن ها در نگهداری مواد غذایی