عمومی | دانشگاه فنی و حرفه ای

دانشجویانی که برنامه ریزی و انگیزه درونی بالایی دارد آینده شغلی بهتری هم خواهد داشت

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای:

با حضور رییس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور جلسه توجیهی و مراسم معارفه و استقبال از دانشجویان جدیدالورود دانشکده فنی و حرفه ای انقلاب اسلامی تهران برگزار شد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی، عصر امروز یکشنبه سی ویکم شهریور ماه سال جاری با حضور رییس و معاونین دانشگاه فنی و حرفه ای کشور جلسه توجیهی و مراسم معارفه و استقبال از دانشجویان جدیدالورود دانشکده فنی و حرفه ای انقلاب اسلامی تهران برگزار شد.

بنابراین گزارش، دکتر صالحی عمران رییس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در این مراسم ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع دانشجویان دانشکده انقلاب اسلامی تهران و عرض خیر مقدم و خوشامدگویی به دانشجویان جدیدالورود دانشگاه فنی و حرفه ای در سراسر کشور، اظهار داشت: امیدواریم با یاری خداوند و با همت استادان و کارکنان دانشگاه مجموعه وظایفی که بر عهده داریم را به نحو احسنت تحقق بخشیده و اهداف و ماموریت های دانشگاه بزرگ فنی و حرفه ای را جامه عمل بپوشانیم.

وی با اشاره بر اینکه آغاز سال تحصیلی جدید با هفته دفاع مقدس همراه شده بیان داشت: یاد و خاطره امام راحل و سلحشوری های رزمندگان اسلام بالاخص شهدای هشت سال دفاع مقدس را گرامی میداریم و هیچگاه رشادت ها و ایثارگری این عزیزان را از خاطر نخواهیم برد چرا که امنیت امروز کشور مرهون خونفشانی و جانبازی شهداست.

صالحی عمران گفت: پیش از حضور در این مراسم در جلسه ای که با مقام عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری داشتیم سلام ویژه ای خدمت یکایک دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای ابراز داشته و تاکید کردند حتماً به دانشجویان اعلام کنید بحمدالله دانشگاه هدفمندی را انتخاب کرده اند و توصیه فرمودند تمام توان خود را برای ارتقای علمی و عملی آموزش های عالی فنی و حرفه ای و مهارتی به کار ببندیم.

وی افزود: انگیزه های تحصیلی برای ورود به دانشگاه به دو دسته تقسیم می شود دسته اول انگیزه های فرهنگی و اجتماعی است که منجر به ارتقای منزلت تربیتی، فرهنگی و اعتبار اجتماعی شخص می شود و آثار بسیار خوبی هم دارد اما دسته دوم انگیزه های تحصیلی در دانشگاه جنبه های اقتصادی، دستیابی به اشتغال و کسب درآمد است که در بین تمامی دانشجویان وجود دارد و مبنای انتخاب دانشگاه و رشته تحصیلی بر این نگرش استوار است که در آینده در چه شغلی فعالیت خواهد داشت و چه مهارتی فرد را به بازار کار نزدیک خواهد کرد.

صالحی عمران با اشاره بر اینکه امروز اشتغال دانش آموختگان به دغدغه تمامی خانواده ها و مسوولین کشور تبدیل شده تصریح کرد: در گذشته داشتن مدارک دانشگاهی کفایت می کرد و عمدتاً در بخش های دولتی جذب به کار می شدند و ورود به دانشگاه با استخدام در بخش های دولتی همراه بود اما امروزه آنچه افراد را به اشتغال و بازار کار نزدیک می کند علاوه بر داشتن مدرک ، توجه به ارزش ها و نگرش ها و بهره جستن از مهارت های مورد نیاز هر شغل است.

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای در جمع دانشجویان دانشکده فنی و حرفه ای انقلاب اسلامی تهران با عنوان اینکه در ایام فراغت؛ تجربیات، تحقیقات و پژوهش های علمی و مهارتی دنیا را رصد کنید تا بتوانید با برنامه و انتخابی آگاهانه آینده ای خوبی برای خود رقم بزنید خاطر نشان کرد: دانشگاه و مسوولان دانشگاه نقش تسهیل گری را ایفاد می کنند لذا کسی که برنامه ریزی و انگیزه های درونی بالایی دارد آینده شغلی بهتری هم خواهد داشت.

صالحی با تاکید بر اینکه در مسیر تحصیلی و دانشگاهی که انتخاب کرده اید شک نکنید تصریح کرد: آخرین یافته های تحقیقات و خروجی دانش آموختگان دانشگاه فنی و حرفه ای در سال های اخیر مشخص میکند به طور میانگین بیش از ۷۰% دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای جذب بازار کار می شوند و این آمار قابل قبولی است و نشانگر آن است دانشگاه فنی و حرفه ای توان ایجاد اشتغال و کارآفرینی را دارد.

وی گفت: خوشبختانه حضور و تحصیل شما دانشجویان جدیدالورود با تغییر و بروز رسانی برنامه ریزی درسی همراه شده و امسال دانشجویان جدید با برنامه ریزی درسی جدید وارد کلاس ها و کارگاه ها خواهند شد.

صالحی با بیان اینکه برنامه های ویژه ای برای توانمند سازی استادان و اعضای هیات علمی و ارتقای تجیهزات کارگاهی و آزمایشگاهی در سراسر کشور داریم با عنوان توصیه هایی از زبان متخصصین آموزش های مهارتی دنیا گفت: برای موفقیت در بازار کار و اشتغال در کنار مهارت هایی که افراد کسب می کنند ویژگی ها و شایستگی های اخلاقی و شخصیتی، آمادگی روانی برای مقابله با چالش ها، مهارت های اجتماعی، اعتماد به نفس، تسلط بر زبان های دیگر، خوشرویی، صداقت، رازداری، شفافیت، درستکاری، امانت داری، با وجدان بودن، خوش اخلاقی، مثبت اندیشی، خوش بینی و پر انرژی بودن بسیار مهم و موثر تلقی می شود.

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای در پایان از دانشجویان خواست در کنار آموزش های رسمی دانشگاهی، آموزش های کوتاه مدت را در دستور کار قرار دهند و مهارت های مختلفی را در کنار تحصیل در سازمان ها و ارگان های دولتی و خصوصی دیگر متناسب با رشته های تحصیلی فرا بگیرند چرا که برای آینده شغلی مورد نیاز خواهد بود.