کنفراس ها | سیویلیکا

انتشار مقالات سومین کنگره ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم

مقالات سومین کنگره ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم در تاریخ ۲۴ شهریور ۱۳۹۸ در پایگاه سیویلیکا نمایه و منتشر شد. این رویداد در تاریخ ۲۹ مرداد ۱۳۹۳ تا ۳۰ مرداد ۱۳۹۳ توسط دانشگاه محقق اردبیلی در شهر اردبیل برگزار شده است.در این رویداد ۵۲۶ مقاله شامل ۵۲۶ صفحه ارائه شده است.بر اساس تحلیل اولیه انجام شده، مقالات این دوره از کنفرانس عمدتا در موضوعات زیر ارائه شده است:
- گندم
- سیب زمینی
- عملکرد
- کشاورزی ارگانیک
- اسانس
- شوری
- جو
- ورمی کمپوست
- نیتروژن
- انگور




لیست و عناوین مقالات نمایه شده از سومین کنگره ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم به صورت زیر می باشد:
۱. تاثیر محلول پاشی با نیتروژن توام با باکتری های PGPR بر خصوصیات ریشه و پروتئین دانه جو
۲. تجزیه و تحلیل اقتصادی و ارزیابی درآمد حاصل از تولید محصولات دامی در منطقه ی ارباب کندی شهرستان مشگین شهر
۳. مطالعه برخی ویژگی های قدرت بذر ژنوتیپ های مختلف کلزای پاییزه تحت شرایط محدودیت آب
۴. ارزیابی خصوصیات مرفولوژیکی و فیزیولوژیکی ژنوتیپ های مختلف کلزای پاییزی تحت شرایط کمبود آب
۵. مطالعه تاثیر توام اسموپرایم و هیدروپرایم در سطوح مختلف کود گوگرد گرانوله بر رشد علف های هرز و وزن صد دانه ذرت
۶. مقایسه ی ارزش مورد انتظار مرتع از محل تولید محصولات دامی در دو منطقه ی کوجنق وارباب کندی شهرستان مشگین شهر
۷. بررسی و مقایسه سطح مزارع و میزان تولید برنج در دو شیوه مدیریتی متعارف و نیمه مکانیزه
۸. آیا عملیات برداشت چوب در جنگل بر پایداری خاک جنگل اثرگذار است
۹. شب پره های ژئومتریده آفت گیاهان دارویی در استان آذربایجان شرقی
۱۰. ارزش گذاری برنج هاشمی ارگانیک با استفاده از رهیافت دو مرحله ای هکمن
۱۱. بررسی و مقایسه برخی شاخص های اجتماعی تولید برنج در دو شیوه مدیریتی متعارف و نیمه مکانیزه
۱۲. بررسی اثر عوامل زیست محیطی بر پایداری کشاورزی شهرستان های منتخب استان آذربایجان شرقی
۱۳. اثر پیش سرمایی بر روی ویژگی های مورفولوژیکی ارقام مختلف سویا
۱۴. اثرپیش سرمایی بر روی صفات فیزیولوژیکی ارقام مختلف سویا
۱۵. تعیین الگوی مصرف و شاخص های انرژی برای تولید نارنگی بر اساس اندازه مزرعه در استان گیلان
۱۶. بررسی انتشار گازهای گلخانه ای تولید نارنگی بر اساس اندازه مزرعه در استان گیلان
۱۷. مروری برنقش کودهای بیولوژیک در کشاورزی ارگانیک
۱۸. رشد ریشه ها با اعمال شوری در بخشی از ریشه در گیاه توت فرنگی
۱۹. تاثیر محلول پاشی کلرید کلسیم بر خصوصیات رشد و نموی گل آهار
۲۰. بررسی تنوع صفات رویشی تمشک سیاه در سه منطقه از شرق مازندران
۲۱. اقتصاد مصرف نهاده ها در تولید محصول گندم آبی شهرستان اهر
۲۲. مقایسه خصوصیات طعم میوه، آنتوسیانبن کل و ترکیب معدنی میوه انار رقم رباب شیراز در سیستم های کشت ارگانیک، تلفیقی و مرسوم
۲۳. مقایسه خصوصیات کمی وکیفی میوه و آریلانار رباب شیراز در کشت ارگانیک، تلفیقی و مرسوم
۲۴. بررسی تاثیر کود شلات روی (Zn-EDTA) بر صفات رشدی و میزان اسید های چرب در سه رقم گیاه ریحان
۲۵. اثر زمان برداشت بر خصوصیات کمی و کیفی میوه پنج رقم زیتون در منطقه طارم (استان زنجان)
۲۶. تاثیر بسترهای مختلف ( ارگانیک و غیر ارگانیک) و محلول های غذایی در کشت بدون خاک بر ویژگی های فیزیولوژیکی میوه توت فرنگی رقم گاویتا
۲۷. جمع آوری و شناسایی گونه های خسارتزای حشرات کامل کرم های مفتولی به وسیله تکنیک های مختلف تله گذاری در شرق استان گلستان
۲۸. مقایسه کیفی و کمی روش های مختلف استخراج DNA از پروانه ها
۲۹. جایگاه کشاورزی ارگانیک در تغذیه سالم
۳۰. اثر فرسودگی و پرایمینگ بذور بر برخی خصوصیات مرفولوژیکی جوانه زنی و رشد گیاهچه ی سورگوم دانه ای
۳۱. فعالیت آمیلولیتیک گوارشی مینوز برگ گوجه فرنگی (Tuta absoluta (Meyrick) (Lepidoptera: Gelechiidae روی ارقام مختلف گوجه فرنگی
۳۲. اثر بازدارندگی اسانس گیاه Zhumeria majdae بر رشد قارچ بیماری زای Fusarium graminearum
۳۳. بررسی نگرش دانشجویان در ارتباط با مصرف محصولات پروبیوتیک مبتنی بر تئوری رفتار برنامه ریزی شده (مورد مطالعه: دانشجویان دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین استان خوزستان)
۳۴. بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس مرزه خوزستان (Satureja khuzistanica) و اثرات ضدمیکروبی آن
۳۵. مطالعه اثر فرسودگی و پرایمینگ بذور بر برخی جنبه های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاهچه ی سورگوم دانه ای
۳۶. اثر آسیب مکانیکی میوه ها در ضمن برداشت بر کیفیت روغن استحصالی زیتون (Olea europaea) رقم زرد و روغنی
۳۷. رابطه فنولوژی و توان تولید گندم در شرایط با آب و هوای مختلف
۳۸. بررسی تاثیر نوع واریته و جداکشت بر روی باززایی در سیب زمینی
۳۹. مطالعه تاثیر ترکیب هورمون های D ۲،۴ و BAP بر روی کالوس زایی و باززایی در گیاه کتان
۴۰. شرایط آب و هوایی و تغییر پذیری در فنولوژی گندم
۴۱. مقدار ظهور علائم بیماری زنگ برگ یا زنگ قهوه ای در ارقام گندم های قدیم و جدید ایران
۴۲. بهبود جذب آهن با کاربرد ترکیب ارگانیک اسید هیومیک در گل اطلسی (.Petunia Hybrida L)
۴۳. تاثیر تراکم بذر بر عملکرد دانه و اجزاء عملکرد عدس رقم کیمیا (FLIP۹۲-۱۲L) در شرایط دیم منطقه تیکمه داش آذربایجان شرقی
۴۴. بررسی اثر سه تیمار غذایی روی طول مراحل مختلف پورگی سن شکارگرOrius albidipennis Reuter
۴۵. ارزیابی عملکرد و اجزای عملکرد چهار رقم کلزای بهاره و زمان برداشت در منطقه اردبیل
۴۶. مقایسه ویژگی های زراعی، درصد و عملکرد روغن چهار رقم کلزای بهاره در منطقه اردبیل
۴۷. بررسی خصوصیات مورفولوژیکی و سازگاری چهار رقم کلزای بهاره در شرایط آب و هوایی منطقه اردبیل
۴۸. کاربردهای برگی نانو کود کلات آهن در افزایش کیفیت چمن فرش
۴۹. تاثیر کلرید کبالت و سیتریک اسید بر کیفیت و طول عمر پس از برداشت گل بریده میخک رقم نلسون
۵۰. برآورد نیاز آبی گندم بهاره توسط مدل CROPWAT در شهرستان مشهد
۵۱. بررسی تاثیرتغییرات کاربری اراضی روی خصوصیات فیزیکی خاک و ضریب رواناب با استفاده از بارش مصنوعی (مطالعه موردی: بند الماس استان اردبیل)
۵۲. امکان سنجی و پهنه بندی اگروکلیمایی مناطق مستعد کشت گندم با استفاده از مدل (AHP) (مطالعه موردی شهرستان نوشهر)
۵۳. بررسی اثر تلقیح بذر با باکتری های افزاینده رشد گیاه (PGPR) بر عملکرد و اجزای جوی بهاره (.Hordeum vulgar L) در سطوح مختلف کودهای نیتروژن و فسفر
۵۴. اثر پتاسیم و نیتروژن بر افزایش مقاومت به بیماری بلایت فوزاریومی سنبله گندم
۵۵. اثر پتاسیم و نیتروژن برفعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان در مواجهه با بیماری بلایت فوزاریومی سنبله گندم
۵۶. اثر محلولپاشی برگی اسید هیومیک بر برخی خصوصیات کمی آریل و میوه انار رقم ملس ساوه
۵۷. اثر محرک های رشد ارگانیک، نانوکلات آهن و آب مغناطیسی بر شاخص بهره وری و عملکرد روغن سویا (Glycine max) در زمان های برداشت
۵۸. ارزیابی مدیریت مبارزه بیولوژیک به وسیله تریکوگراما و نقش آن در کاهش سموم درشمال کشور
۵۹. تاثیر عصاره های گیاهان دارویی بر وضعیت کلی زنبورهای عسل منطقه شمال غرب کشور
۶۰. اثرات سمیت عنصر بر بر برخی آنزیم های آنتی اکسیدانی و شاخص کلروفیل ارقام انگور سفید بیدانه و رشه (.Vitisvinifera L)
۶۱. ارزیابی فعالیت آنتاگونیستی دو جدایه Pseudomonas fluorescens و مطالعه مکانیسم تاثیر آنها علیه Phytophthora drechsleri عامل پوسیدگی ریشه و طوقه خیار در شرایط آزمایشگاهی
۶۲. بررسی توانایی کلنیزاسیون ریزوسفر خیار به وسیله دو جدایه Pseudomonas fluorescens
۶۳. بررسی بقایای سموم فسفره کاربردی (دیازینون و مالاتیون) در سیب قرمز لبنانی مشگین شهر در سال ۹۲
۶۴. اثر تغذیه خاکی اسید هیومیکبر خصوصیات کمی آریل و میوه انار رقم ملس ساوه
۶۵. ارزیابی بهره وری عوامل تولید مزارع سیب زمینی دشت اردبیل
۶۶. بررسی ترجیح میزبانی کنه ی تارتن دولکه ای، (Tetranychus urticae Koch (Acari: Tetranychidae، روی شش رقم مختلف گوجه فرنگی در شرایط گلخانه ای
۶۷. مقایسه ی تحمل شش رقم گوجه فرنگی نسبت به کنه ی تارتن دولکه ای Trtranychus urticae Koch
۶۸. احداث کلکسیون تحقیقاتی تمشک سیاه در منطقه شرق مازندران
۶۹. بررسی کارایی سه علفکش پیش کاشت در کنترل علف هرز تاج خروس و بر عملکرد سیب زمینی
۷۰. تاثیر علف کش های اتال فلورالین، پندی متالین و تریفلورالین بر کنترل سلمه تره و عملکرد سیب زمینی
۷۱. بررسی اثرات آللوپاتی ماده ی شالکون بر برخی جنبه های بیوشیمیایی گیاه کاهو
۷۲. تعیین ترکیب بهینه ی کاربری اراضی در شهرستان میانه
۷۳. بررسی رابطه بین دانش، نگرش، اعتماد و تمایل به مصرف محصولات اصلاح شده ژنتیکی در بین کارکنان صنایع غذایی در استان خوزستان
۷۴. بررسی صفات فنولوژیکی,عملکرد واجزای عملکرد وزمان های رسیدگی ارقام گندم دوروم وگندم های نان به عنوان شاهد درشرایط دیم اردبیل
۷۵. اثر محلول پاشی کینتین بر برخی خصوصیات مورفولوژیکی گیاه دارویی ریحان (.Ocimumbasilicum L) تحت تنش شوری
۷۶. تاثیر زمان برداشت بر محتوای فنل کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی انگور رقم بیدانه سفید
۷۷. بررسی روند تغییرات برخی خصوصیات کیفی و بیوشیمیایی انگور رقم بیدانه سفید در طی انبارداری
۷۸. بررسی تاثیر کمپوست، ورمی کمپوست و لجن حاصل از تصفیه خانه فاضلاب شهری بر عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا
۷۹. پیشگیری و کنترل عارضه پیش از برداشت ترکیدگی و آفتاب سوختگی میوه انار
۸۰. بررسی تاثیر بازدارندگی زغال فعال بر جوانه زنی تلیوسپورTilletia laevis
۸۱. اثر کاربرد پس از برداشت کیتوزان و نانو سلیکا بر حفظ ویژگی های کیفی و افزایش عمر انباری انگور سفید بیدانه
۸۲. تولید سیب زمینی تراریخته برای کمک به کشاورزی ارگانیک
۸۳. اثر پرتودهی اشعه گاما بر برخی صفات مورفوفیزیولوژیک گل مریم رقم دابل (Polianthes Tubrose L. cv Double)
۸۴. بررسی اثر عصاره آبی گیاه دارویی تاجریزی (Solanum nigrum) بر ممانعت از تفریح تخم نماتد Meloidogyne javanica در شرایط آزمایشگاهی
۸۵. اثر ورمی کمپوست بر برخی ویژگی های کیفی برگ سبز چای
۸۶. تحمل تنش سرما در ارتباط با میزان کربوهیدرات های محلول در آب در ژنوتیپ های جو
۸۷. بررسی کمی متابولیت سافرانال جهت تعیین کیفیت کلاله زعفران خوراکی (.Crocus sativus L) در مناطق مشگین شهر، رضوانشهر و تالش
۸۸. سینتیک خشک شدن بذر ذرت در خشک کن بستر ثابت
۸۹. سینتیک خشک شدن بذر سویا در خشک کن بستر ثابت
۹۰. اثر سطوح مختلف کودهای شیمیایی به همراه باکتری Bradyrhizobium japonicum روی برخی شاخص های رشد سویا
۹۱. تاثیر دوازده اسانس گیاهی بر عوامل بیماری های حباب خشک و تر قارچ خوراکی دکمه ای سفید
۹۲. مهار زیستی بیماری پاخوره گندم با جدایه های ایرانی باکتری Pseudomonas fluorescens و قارچ Trichoderma harzianum
۹۳. تاثیر مالچ زیست تخریب پذیر پلیمری سلولزی بر برخی از خصوصیات رویشی گیاه اسکنبیل Calligonum comosum
۹۴. بررسی خاصیت ضد باکتریایی وتجزیه فیتوشیمی اسانس مینا قره باغی Tanacetumchiliophyllum جمع آوری شده از زاگرس بختیاری
۹۵. بررسی کارایی علفکش اگزادیارژیل در کنترل علف های هرز در مراحل مختلف رشدی سیب زمینی (.Solanum tuberosum L)
۹۶. تاثیر تراکم های مختلف کشت دیم عدس بر مهار رواناب سطحی در منطقه تیکمه داش استان آذربایجان شرقی
۹۷. اثر محلول پاشی مکمل های آلی بر فتوسنتز جاری و خصوصیات مرفوفیزیولوژیکی دو رقم کلزا (.Brassica napus L)
۹۸. بررسی کارایی علفکش اگزادیارژیل بر عملکرد و اجزای عملکرد در مراحل مختلف رشدی سیب زمینی (. Solanum tuberosum L)
۹۹. بررسی اثر عصاره آبی تلخه (Acroptilon repens) به عنوان علفکش زیستی در کنترل تعدادی ازعلف های هرز درشرایط گلخانه ای
۱۰۰. مطالعه تاثیر ترکیب های مختلف هورمونی بر کالوسزایی گیاه بالنگو شهری (Lallemantia iberica)
۱۰۱. مطالعه تاثیر ترکیبات مختلف هورمونی بر کالوسزایی گیاه بادرشبویه (Dracocephalum moldavica)
۱۰۲. مدیریت کنترل علف های هرز گندم با استفاده از اختلاط علف کش های سولفونیل اوره
۱۰۳. بررسی کارایی چند علفکش درمدیریت علف های هرز مزارع سیب زمینی (.Solanum tuberosum L)
۱۰۴. بررسی اثر رقابتی علف هرز تاج خروس ریشه قرمز(.Amaranthus retroflexus L) بر عملکرد و عملکرد بیولوژیکی ذرت هیبرید ۷۰۴ در منطقه مغان
۱۰۵. بررسی واکنش شش رقم مختلف مرکبات به گیاه انگل سس (Cuscuta spp)
۱۰۶. اثر پرایمینگ بر ترکیبات موثره برگ استویا تحت شرایط هورمونی
۱۰۷. اثر پرایمینگ بر جوانه زنی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت استویا در شرایط هورمونی
۱۰۸. بررسی تاثیراسانس رزماری وآب سیب برعمرگلجایی آلسترومریا
۱۰۹. بررسی تاثیرنوشابه گازدار برعمرگلجایی گل شاخه بریده آلسترومریا
۱۱۰. مدیریت کنترل علف های هرز ذرت با استفاده از دزه ای کاهش یافته علف کش تاپ رمزن (کلیو) در منطقه مغان
۱۱۱. بررسی کارآیی چند علف کش در کنترل تراکم علف های هرز مزارع سیب زمینی
۱۱۲. بررسی کارآیی چند علفکش در کاهش بیوماس علف های هرز در مزارع سیب زمینی
۱۱۳. مقایسه فنی برخی روش های خاک ورزی حفاظتی در تولید پنبه
۱۱۴. تاثیر سطوح مختلف اسید سیلیکون و کادمیوم بر رنگیزه های فتوسنتزی گیاه دارویی ریحان
۱۱۵. تاثیر نانو کود بیولوژیک بیوزر بر روی برخی از صفات سیب زمینی رقم آگریا
۱۱۶. بررسی تاثیر عصاره های آبی شیرینک و کرمب بر جوانه زنی تلیوسپورTilletialaevis
۱۱۷. نقش کشت دیم عدس با تراکم های مختلف در تناوب با غلات، در جلوگیری از تخریب منابع طبیعی در منطقه تیکمه داش
۱۱۸. بررسی اثر عصاره آبی علف هرز تلخه (Acroptilon repens) به عنوان علف کش زیستی در کنترل تعدادی ازعلف های هرز در شرایط آزمایشگاهی
۱۱۹. اثر تزریق اسید آمینه ال – گلوتامین به مایع آمنیوتیک جنین بر مورفولوژی ژژونوم جوجه های گوشتی
۱۲۰. اثر تزریق اسید آمینه ال – گلوتامین به کیسه زرده جنین در روز هفتم رشد جنین بر پاسخ های ایمنی هومورال جوجه های گوشتی
۱۲۱. تاثیر نانو کودها بر عملکرد و اجزای عملکرد سیب زمینی
۱۲۲. تغییرات شاخصهای رشد و فیزیولوژیکی دو رقم برنج (هاشمی و خزر) تحت تاثیر باکتری محرک رشد (Pseudomonas Fluorescens)
۱۲۳. تاثیر کودهای شیمیایی، بیولوژیک و ورمی کمپوست بر برخی خصوصیات فیزیولوژی سیاهدانه (.Nigella sativa L)
۱۲۴. تعیین اثر رطوبت بر خواص حجمی دانه گلرنگ
۱۲۵. بررسی اثر جهش زایی پرتو گاما در گیاه زینتی لیلیوم (Liliumlongiflorum) رقم تریسور
۱۲۶. بررسی آزمایشگاهی اثر نماتدکشی عصاره متانولی گیاه دارویی تاتوره (Datura stramonium) روی نماتد ریشه گرهی Meloidogyne javanica
۱۲۷. تغییرات مقدار و فلورسانس کلروفیل و هدایت روزنه ای در ژنوتیپ های جو در شرایط سمیت آلومینیوم
۱۲۸. اثرات پروتیئن های مهارکننده ریبوزوم روی بقا و رشد کرم برگخوار چغندر قند
۱۲۹. بررسی برخی صفات مورفولوژیک و عملکرد ژنوتیپ های مختلف پنبه
۱۳۰. اثر کود ورمی کمپوست روی زیست شناسی پشه ی شته خوارAphidoletes aphidimyza Rondani، در شرایط آزمایشگاهی
۱۳۱. اثر دورکنندگی اسانس پوست پرتقال روی حشرات کامل شب پره مدیترانه ای آرد
۱۳۲. تاثیر مقادیر مختلف کود مرغی روی پارامترهای رشدی و جدول زندگی Tuta absoluta (Meyrick) (Lepidoptera:Gelechiidae) تحت شرایط گلخانه
۱۳۳. کشاورزی ارگانیک وتغذیه سالم
۱۳۴. نرخ شکارگری پشه ی شته خوارAphidoletes aphidimyza Rondani، روی شته ی جالیز، Aphis gossypii Glover: اثر رقم خیار و کود ورمی کمپوست
۱۳۵. تاثیر نسبت های مختلف ورمی کمپوست به خاک روی پارامترهای رشد جمعیت کنه ی تارتن دولکه ای، تاثیر نسبت های مختلف ورمی کمپوست به خاک روی پارامترهای رشد جمعیت کنهی تارتنTetranychus urticae Koch (Acari: Tetranychidae)Tetranychus urticae Koch (Acari: Tetranychidae)
۱۳۶. تاثیر مقادیر مختلف کود مرغی روی تراکم جمعیت مینوز برگ گوجه فرنگی (Tuta absoluta (Meyrick) (Lepidoptera: Gelechiidae) و خسارت آن تحت شرایط مزرعه ای
۱۳۷. جایگاه زنبورهای پارازیتوئید جنس Ooencyrtus Ashmead, ۱۹۰۰ در کنترل بیولوژیک آفات
۱۳۸. گره زایی گیاه سویا تحت تاثیر سطوح مختلف کودهای شیمیایی و زیستی
۱۳۹. پهنه بندی پارامترهای رطوبتی به منظور کشت دیم (مطالعه موردی استان اصفهان)
۱۴۰. معرفی یک راهکار زیست محیطی جهت حفاظت از سیستم های آبیاری باغ ها در برابر خسارت تشی (Hystrix indica Kerr)
۱۴۱. بررسی همبستگی بین عملکرد و اجزاء عملکرد در ژنوتیپ های امیدبخش جو آبی در منطقه اردبیل
۱۴۲. تحلیل اثرات مزیت نسبی، مقادیر منابع و سودآوری اجتماعی بر الگوی بهینه کشت شهرستان دره شهر
۱۴۳. بررسی میکروفلور بذری ۱۰ رقم و ژنوتیپ امیدبخش جو درشرایط آبی منطقه اردبیل
۱۴۴. بررسی عکس العمل مینی تیوبر سه رقم سیب زمینی متداول منطقه تحت تاثیر ترکیبات مختلف بستر کاشت
۱۴۵. بررسی کارایی فرآورده داخلی Bacillus thuringiensis در کنترل کرم کپسول خوار نخود
۱۴۶. تاثیر غلظت های مختلف سالیسیلیک اسید؛ برخی ترکیبات گیاهی و کلرید کلسیم برپارامترهای مرتبط با انبارداری میوه گوجه فرنگی
۱۴۷. بررسی میزان خسارت کیفی شته ریشه چغندر قند (Pemphigus fuscicornis) در استان کرمانشاه
۱۴۸. مطالعه روند پر شدن دانه جو بهاره (.Hordeum vulgar L) متاثر از تلقیح بذر با باکتری های افزاینده رشد گیاه (PGPR) در سطوح مختلف کودهای نیتروژن و فسفر
۱۴۹. پارامترهای تولیدمثلی سن شکارگر (Orius laevigatus (Fieber در تغذیه از گرده ی گیاهان مختلف
۱۵۰. اثر گردهی گیاهان مختلف روی پارامترهای زیستی سن شکارگر (Orius laevigatus (Fieber
۱۵۱. نرخ شکارگری حشرات مادهی سن شکارگر (Orius laevigatus (Fieber نسبت به شته ی جالیز Aphis gossypii Glover در سنین مختلف
۱۵۲. برخی از پارامترهای زیستی شتهی روسی گندم (Diuraphis noxia (Hemi.: Aphididae روی ارقام و لاین های مختلف جو در شرایط آزمایشگاهی
۱۵۳. بررسی مقاومت وحساسیت برخی ازارقام و لاین های جو نسبت به شته ی روسی گندم (Diuraphis noxia (Hemi.: Aphididae در شرایط آزمایشگاهی
۱۵۴. اثرات اسید آسکوربیک بر برخی از واکنش های مورفولوژیک و رنگیزه های فتوسنتزی گیاه ریحان تحت سمیت آرسنیک
۱۵۵. بهرهگیری از فناوریهای نوین برای کاهش مصرف سموم کشاورزی و حفظ محیط زیست
۱۵۶. ارزیابی ارگونومیکی پوسچرهای اندام کارگران کارخانه تولید قارچ با روش های OWAS ،RULA و QEC، جهت افزایش راندمان تولید ارگانیک و مرسوم قارچ
۱۵۷. تاثیر کودهای دامی و شیمیایی در تراکم های مختلف در عملکرد و اجزای عملکرد گلرنگ در کشت تاخیری
۱۵۸. تاثیر کودهای دامی و نیتروژن شیمیایی و تلفیق آنها بر درصد روغن گلرنگ تحت تاثیر تراکم های مختلف در کشت تاخیری
۱۵۹. زنبور عسل و تولیدات آن در کشاورزی ارگانیک
۱۶۰. تاثیر کشت ارگانیک سیب زمینی بر فون نماتدها، عنکبوت ها و حشرات مفید مزرعه
۱۶۱. امکان سنجی توسعه و مدیریت کشاورزی ارگانیک در استان اردبیل از دیدگاه کارشناسان کشاورزی
۱۶۲. تاثیر کود ورمی کمپوست و کود گوسفندی بر روی خواص آنتی اکسیدان،فلاونوئید وفنل در اندام های هوایی گیاه دارویی سرخارگل ( Echinaceae purpurea (L.)Monch )
۱۶۳. تاثیر کود گاوی و کود گوسفندی روی میزان کلروژنیک اسید در ریشه گیاه دارویی سرخارگل (Echinaceae purpurea (L.)Monch)
۱۶۴. بررسی تیتر آنتی بادی حاصل از بیماری نیوکاسل در جوجه های گوشتی به روش های
۱۶۵. تاثیر کود گاوی و ورمی کمپوست بر روی میزان کافئیک اسید در اندام های هوایی گیاه دارویی سرخارگل (Echinaceae purpurea (L.)Monch)
۱۶۶. تاثیر ورمی کمپوست بر صفات مورفولوژیک بابونه آلمانی کشت شده در منطقه رشت
۱۶۷. بررسی ویژگی های مورفولوژیک ۲۰ رقم گندم در رقابت با خردل وحشی (Sinapsis arevensis)
۱۶۸. اثر موقعیت ساقه لاکی بامبو (Lucky bamboo) واسید بوریک در ریشه زایی قلمه
۱۶۹. تاثیر فرسودگی بذر بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت و پراکسیداسیون لیپیدی گیاهچه های کدوی تخم کاغذی در دماهای مختلف
۱۷۰. تعیین اثر رطوبت، سرعت بارگذاری و اندازه دانه بر برخی خواص مکانیکی دانه گلرنگ
۱۷۱. تاثیر فرسودگی بذر بر جوانه زنی و مولفه های رشد گیاهچه های کدوی تخم کاغذی در دماهای مختلف
۱۷۲. نقش فناوری نانو در کاهش ضایعات پس از برداشت محصولات کشاورزی و افزایش ارزش اقتصادی آنها
۱۷۳. مقایسه روشهای مختلف برای برآورد سطح زیر منحنی شیردهی گاو شیری هلشتاین ایران در دوره های شیردهی سوم و چهارم
۱۷۴. فاکتورهای اپیدمیولوژیکی پژمردگی فوزاریومی لوبیا تحت شرایط مزارع کشاورزان
۱۷۵. مطالعه اپیدمی پوسیدگی زغالی ریشه در مزارع لوبیا کاران
۱۷۶. چگونه طول دوره تناوب زراعی با دیگر محصولات برروی اجزای بیماری مرکب پوسیدگی ریشه و عملکرد لوبیا تاثیر می گذارد
۱۷۷. مطالعه برخی صفات مورفولوژیک جو بهاره (.Hordeum vulgar L) متاثر از تلقیح بذر با باکتری های افزاینده رشد گیاهی (PGPR) در سطوح مختلف کودهای نیتروژن و فسفر
۱۷۸. بررسی تاثیر شوری ناشی کلریدسدیم بر شاخص های جوانه زنی و بنیه بذر گیاه دارویی شاهدانه (.Cannabis sativa L)
۱۷۹. اثر اسید آسکوربیک بر واکنش های برخی از آنزیم های آنتی اکسیدان گیاه ریحان تحت سمیت آرسنیک
۱۸۰. اثربخشی اسانس های گیاهی جهت حفظ بهتر میوه ها در پوشش های بسته بندی
۱۸۱. تاثیر زمان و غلظت های مختلف پیش تیمار بذر با سالیسیلیک اسید در پیش تیمار بذر بر شاخص های جوانه زنی بامیه رقم بسنطی (.Abelmoschus esculentus L)
۱۸۲. تاثیر زمان و غلظت های مختلف پیش تیمار بذر با اسپرمیدین بر شاخص های جوانه زنی بامیه رقم بسنطی (.Abelmoschus esculentus L)
۱۸۳. تاثیر زمان و غلظت های مختلف پیش تیمار بذر با اسپرمین بر شاخص های جوانه زنی بامیه رقم بسنطی (.Abelmoschus Abelmoschus L)
۱۸۴. بررسی توزیع مکانی K, OC, Ph, ec و P با استفاده از GIS و تهیه نقشه خصوصیات خاک
۱۸۵. تعیین اثر رطوبت بر خواص هندسی دانه گلرنگ
۱۸۶. ضرورت کاربرد کمپوست به عنوان یک کود آلی در کشاورزی ارگانیک، استانداردها و چالش های موجود
۱۸۷. مقایسه میزان تولید در مراتع باز با مراتع زیر اشکوب درختی
۱۸۸. تعیین فلور گیاهی جهت حفظ منابع طبیعی و تامین هدف کشاورزی ارگانیک
۱۸۹. شناسائی گونه های ساقه خوار ذرت در استان کرمانشاه
۱۹۰. بررسی میزان اهمیت و وضعیت تریپس گندم در استان کرمانشاه
۱۹۱. بررسی اثر مبارزات زراعی بر روی کنترل بید چغندر قند
۱۹۲. بررسی تغییرپذیری مکانی و همبستگی برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک به کمک تکنیک زمین آمار(مطالعه موردی: دامنه های جنوب شرقی سبلان)
۱۹۳. تاثیر قرق و چرای متوسط بر میزان جریان دی اکسید کربن در خاک (مطالعه موردی منطقه فندقلو اردبیل)
۱۹۴. مروری بر روش کنترل فازی در کنترل آب وهوای گلخانه
۱۹۵. بررسی اثر تغییر کاربری اکوسیستم مرتعی به زمین زراعی بر میزان انتشار گاز گلخانه ای دی اکسید کربن (مطالعه موردی منطقه فندقلو اردبیل)
۱۹۶. بررسی اثر ضدباکتریایی غلظت های مختلف اسانس مرزه به منظور کنترل ارگانیک باکتری های عامل پوسیدگی سیب زمینی
۱۹۷. کنترل بیولوژیک باکتری های عامل بیماری پوسیدگی سیب زمینی با استفاده از اسانس گیاه دارویی مریم گلی
۱۹۸. ارزیابی کاربرد برگی کود اوره وتاثیر کود ورمی کمپوست بر خصوصیات فیزیولوژیکی نعناع سبز (.Mentha spicata L)
۱۹۹. تاثیر صمغ عربی بر افزایش انبارمانی میوه انگور در شرایط اتمسفر تعدیل یافته (MAP)
۲۰۰. تاثیر وراثت پذیری و تراکم نشانگر بر صحت ارزش اصلاحی در اصلاح نژاد دام
۲۰۱. ارزیابی کاربرد برگی کود اوره وتاثیر کود ورمی کمپوست بر خصوصیات مورفولوژیکی نعناع سبز (Mentha spicata L)
۲۰۲. مطالعه اثر آسکوربیک اسید بر وزن تر بوته و برخی صفات مورفولوژیکی ریحان سبز (.Ocimum basilicum L) تحت تنش شوری کلریدسدیم
۲۰۳. اثرگوگرد گرانوله و باکتری تیوباسیلوس برعملکرد و اجزای عملکرد سویا
۲۰۴. برهمکنش صمغ آکاسیا و اتمسفر تعدیل یافته (MAP) بر انبارمانی میوه پرتقال دزفول
۲۰۵. اثرگوگرد گرانوله و باکتری تیوباسیلوس بر برخی ویژگی های خاک
۲۰۶. اثر محلول پاشی مقادیر مختلف آهن (Fe-EDDHA) بر عملکرد و برخی خصوصیات کیفی محصول سیب رقم فوجی
۲۰۷. تاثیر انتخاب ژنومی بر صحت ارزش اصلاحی در صفات کمی
۲۰۸. تاثیر تغییرات بافت خاک بر میزان ذخیره کربن آلی و نیتروژن کل
۲۰۹. بررسی اثر بازدارندگی گیاهان دارویی اسپند، رزماری، سداب بروی خصوصیات جوانه زنی علف هرزتاج خروس
۲۱۰. تاثیر عصارههای گیاهی اسپند و اکالیپتوس بررشد میسلیوم و تندش قارچ بیمارگر حشرات Trichoderma harzianum در شرایط آزمایشگاهی
۲۱۱. بررسی ترجیح میزبانی زنبور (Aphidius matricariae (Hym.:Aphidiidae پارازیتوئید شته (Aphis fabae Scopoli (Hem.:Aphididae روی گیاه باقلا
۲۱۲. بررسی سودمندی پرایمینگ بر شاخص های جوانه زنی کلزا
۲۱۳. مقایسه آلودگی کلن های صنوبر به زنجرک صنوبرEmpoasca decedens و سنک صنوبر Monosteria unicostata در استان کرمانشاه
۲۱۴. بررسی اثر کاربرد کود زیستی فسفاته بارور -۲ بر عملکرد و اجزای عملکردگیاه دارویی بادرنجبویه (.MelissaofficinalisL)
۲۱۵. تحلیل عددی فشردگی خاک متاثر از پارامترهای عملکردی تایر در کشاورزی مکانیزه
۲۱۶. مطالعه اثر دگرآسیبی عصاره آبی علف های هرز بر روی آفتابگردان در شرایط گلخانه
۲۱۷. شناسایی مگا- محیط ها در آزمایشات ناحیه ای جو با استفاده از روش GGE بای پلات
۲۱۸. بررسی اثر بازدارندگی اسانس گیاه رازیانه از رشد قارچ Paecilomyces variotii عامل سرخشکیدگی پسته
۲۱۹. طبقه بندی ارقام مختلف سیب زمینی با استفاده از شبکه عصبی MLP
۲۲۰. پراکنش نماتدهای انگل حشرات خانواده Steinernematidae در مراتع سهند استان آذربایجان شرقی
۲۲۱. برآورد وراثت پذیری و تجزیه همبستگی عملکرد و اجزاء عملکرد دانه در گندم نان
۲۲۲. به کارگیری تلفیقی از مدیریت ریسک و بحران جهت مقابله با بحران خشکسالی
۲۲۳. ارزیابی تاثیر باکتری های افزاینده رشد گیاهی (PGPR) بر برخی از خصوصیات ریشه جو بهاره (.Hordeum vulgar L) در سطوح مختلف کودهای نیتروژن و فسفر
۲۲۴. تاثیر تراکم بوته و مقدار نیتروژن بر زاد آوری گاوپنبه (Abutilon theophrasti)
۲۲۵. اثر زمان برداشت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه سیب رقم فوجی در زمان برداشت و طی مدت انبارمانی
۲۲۶. بررسی و تحلیل میزان سازگاری کشت محصول گوجه فرنگی با شرایط اقلیمی (مطالعه موردی : شهرستان مشگین شهربخش لاهرود)
۲۲۷. بررسی پاسخ تعدادی ژنوتیپ گندم به تنش خشکی با استفاده از شاخص های مقاومت به تنش های محیطی
۲۲۸. بررسی میزان سازگاری کشت محصول عدس با شرایط اقلیمی (مطالعه موردی : شهرستان اردبیل )
۲۲۹. پارامترهای تولیدمثلی کفشدوزک (Hippodamia variegata (Goeze) (Coleoptera: Coccinellidae روی شته روسی گندم Diuraphis noxia (Mordvilko) (Hemiptera: Aphididae
۲۳۰. مقایسه میزان تولید در سه منطقه مرتعی فندقلو، شغاله دره و نیارق
۲۳۱. مقایسه روش های خوشه بندی آماری برای تشخیص ارقام مختلف سیب زمینی
۲۳۲. برآورد رطوبت نقطه عطف منحنی رطوبتی در خاکهای شالیزاری استان گیلان
۲۳۳. طول مراحل مختلف دوره پس از بلوغ حشرات ماده کفشدوزک شکارگر (Hippodamia variegata (Col.: Coccinellidae) در تغذیه از شته روسی گندم روی گیاهان مختلف میزبان در شرایط آزمایشگاهی
۲۳۴. بهره گیری از روش های نوین آبیاری در کنترل علف های هرز
۲۳۵. ارزیابی امکان تلاقی دو جدایه وحشی قارچ شاه صدف (SE۰۶ و F۰۹) جهت تولید هیبرید
۲۳۶. ارزیابی امکان تلاقی دو جدایه وحشی قارچ شاه صدف (F۰۹ و M۱۶) جهت تولید هیبرید
۲۳۷. اثر زمان برداشت بر تغییر ترکیبات فنولیکی و محتوای آنتی اکسیدانی میوهی سیب رقم فوجی در طی انبارمانی
۲۳۸. اثر باکتری سودوموناس فلورسنس (Pseudomonas fluorescenss) و اسیدهیومیک بر عملکرد خلر (. Lathyrus sativus L)
۲۳۹. اثر محلول پاشی برگی کینتین بر خصوصیات مورفوفیزیوژیکی گیاه دارویی ریحان (.Ocimum basilicum L) تحت تنش شوری
۲۴۰. مطالعه تغییرات جمعیت گونه غالب شته و زنبورهای پارازیتویید آنها درمزارع گندم مناطق معتدل استان کرمانشاه
۲۴۱. ارزیابی اهمیت مشکلات مرتبط با سلامت دام در دامپروری ارگانیک
۲۴۲. بررسی اثرات آللوپاتیک ماده ی شالکون بر برخی جنبه های فیزیولوژیک گیاه کاهو
۲۴۳. بررسی اثرات آللوپاتی ماده شالکون بر برخی آنزیم های آنتی اکسیدان گیاه کاهو
۲۴۴. بررسی تاثیر اسید استیک وپاکلو بوترازول برمقاومت به شوری فلفل دلمه ای در شرایط کشت درون شیشه ای
۲۴۵. بررسی اثرات آللوپاتی ماده ی کاروون بر برخی جنبه های بیوشیمیایی گیاه کاهو
۲۴۶. بررسی اثرات آللوپاتی ماده کاروون بر برخی آنزیم های آنتی اکسیدان گیاه کاهو
۲۴۷. بررسی اثرات آللوپاتی ماد ه ی کاروون بر برخی جنبه های فیزیولوژیک گیاه کاهو
۲۴۸. تاثیر برخی عوامل بر مقاومت توده دانه شلتوک و گندم در مقابل جریان هوا
۲۴۹. ارتباط مقاومت توده دانه با برخی عوامل در آزمایش با دو محصول گندم و شلتوک
۲۵۰. بررسی اثر کود بیولوژیک و کود کامل بر روی عملکرد و اجزای عملکردآفتابگردان روغنی رقم پروگرس