کنفراس ها | سیویلیکا

مقالات فصلنامه میکروب شناسی مواد غذائی، دوره ۶، شماره ۳ منتشر شد

مجموعه مقالات فصلنامه میکروب شناسی مواد غذائی، دوره ۶، شماره ۳ که در سال ۱۳۹۸ منتشر شده بود با تعداد ۹ مقاله در پایگاه سیویلیکا (CIVILICA.com) نمایه سازی و منتشر شد.

فصلنامه میکروب شناسی مواد غذائی (Journal of Food Microbiology) یک نشریه علمی-پژوهشی است که توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد به صورت فصلی به زبان فارسی از سال ۱۳۹۳ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد منتشر می شود.

لیست و عناوین مقالات نمایه شده از دوره ۶، شماره ۳ این ژورنال به صورت زیر می باشد:
۱. بررسی تولید آب هویج بستنی پروبیوتیک با تلقیح دو تک سویه پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس کازئی
۲. مطالعه اثر اسانس های روغنی در کنترل آلودگی کپک های سبز و آبی در میوه پرتقال
۳. جداسازی باکتری های اسید لاکتیک از محصولات لبنی محلی شهرستان گرگان با توان مهار رشد برخی از بیماریزاهای گوارشی
۴. مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره ریشه زرشک (Berberis vulgaris) و دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) بصورت انفرادی و توام با نایسین و دی استات سدیم بر باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا
۵. شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد
۶. ارزیابی پارامترهای زمان گرمخانه گذاری، میزان نمک و ضایعات خرما در تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس با استفاده از روش سطح پاسخ
۷. اثر بازدارندگی نیسین و اسید آسکوربیک بر آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس در آب پرتقال
۸. مطالعه اثر عصاره های آبی و اتانولی گل نر گیاه گردو بر باکتری لاکتوکوکوس گارویه جدا شده از گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان