عمومی | پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری

دستگاه خانگی زری بافی ساخته می شود

.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری‌،سید عبدالمجیدشریف زاده رییس گروه پژوهشی هنرهای سنتی پژوهشگاه  امروز «سه شنبه » با اعلام این خبر و با اشاره به طول ۴ متری دستگاه زری بافی  گفت : پیشنهاد طراحی و ساخت دستگاه های خانگی زری بافی با طول کمتراز این اندازه توسط پژوهشگران  ارائه شد تادر خانه های امروزی قابلیت اجرا وبافت را داشته باشد.
وی افزود: با ساخت دستگاه خانگی زری بافی، علاقمندان به این هنر می توانند این دستگاه  را تهیه و در خانه خود اقدام به اجرای هنر زری بافی کند.
رییس گروه پژوهشی هنرهای سنتی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری در ادامه به ساخت دستگاه  تولید  نخ گلا بتون  اشاره کرد و گفت: تکنیک استفاده از این دستگاه  به فراموشی سپرده شده و تنها دستگاه باقی مانده آن متعلق به دوره صفویه است .
او افزود: هم اکنون پژوهشگران گروه پژوهشی هنر های سنتی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری در صدد طراحی این دستگاه هستند  و این پروژه مراحل برنامه ریزی را برای اجرایی شدن طی می کند.