عمومی | مجتمع آموزش عالی گناباد

اعضای کانون توسعه اندیشان با سرپرست مجتمع آموزش عالی گناباد دیدار کردند

مهدی اصغری مدیر کانون توسعه اندیشان شهرستان گناباد ضمن معرفی این کانون آن را یک نهاد مردمی و غیر سیاسی نامید و گفت در این کانون فعالین اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و بطور کلی از تمام طیف های فعال در جامعه حضور دارند.
ایشان هدف از حضور در دفتر سرپرست مجتمع آموزش عالی گناباد را عرض تبریک و اعلام آمادگی همکاری در انجام برنامه ها و فعالیت های اجتماعی با کمک دانشگاه دانست.
مهدی اصغری دانشگاه را به عنوان یک قطب تولید ثروت نامید و خواهان پررنگ تر شدن این نقش در سطح شهرستان شد. وی افزود دانشگاه نه تنها وظیفه آموزش را برعهده دارد بلکه اقتصاد و فرهنگ نیز از دانشگاه منشا می گیرند.
وی ادامه داد در خصوص رویکردهایی که NGO  می تواند در قبال دانشگاه داشته باشد حتما همانند قبل این کانون همکاری خواهد داشت و اعلام آمادگی نمود تا در خصوص نیازهای آینده با دانشگاه تفاهم نامه همکاری داشته باشد.
ابوالقاسم شفیعی یکی از اعضای این کانون نیز گفت سازمان های مردم نهاد واسط اجتماعی هستند و می توانند در تصویر سازی و همراه سازی مردم بسیار موثر عمل نمایند.
دیگر اعضای کانون نیز به نقش موثر دانشگاه در منطقه اشاره کردند و خواهان جذب رشته های کاربردی شدند تا کمکی به شهرستان شود. اعضای کانون همچنین پیگیری دانشگاه شدن این مجتمع را خواستار شدند و تاکید کردند در سیستم مدیریتی بانوان توانمند می توانند نقش تاثیرگذاری داشته باشند.
دکتر سید مصطفی موسوی زاده سرپرست مجتمع آموزش عالی گناباد ضمن تشکر از حضور اعضای این کانون به معرفی خود پرداخت و گوشه ای از فعالیت های اجرایی خود را بر شمرد و افزود کمک به توسعه شهرستان هدف همه ما است.
وی ادامه داد شهرستان دارای پتانسیل زیاد اما متاسفانه دارای جنبه های محرومیت است و اینکه به صورت تشکیلاتی به سراغ حل مشکلات حرکت شود حتما تاثیر مثبت بیشتری خواهد داشت.
دکتر موسوی زاده افزود کانون توسعه اندیشان و کانون های مردم نهاد می توانند فاصله دانشگاه، قشر دانشگاهی و تحصیلکرده جوان و عوام مردم جامعه را کاهش داده و این دو را به همدیگر نزدیک کرده و ایجاد کننده یک راه ارتباطی و گفتمان بین مردم و دانشگاه بصورت دو طرفه باشند.
سرپرست مجتمع آموزش عالی گناباد مجموعه مجتمع آموزش عالی گناباد را مجموعه ای فعال و پویا با همکارانی جسور و آماده به خدمت نامید که علیرغم کمبود شدید نیروی انسانی هر نفر چندین فعالیت را بطور همزمان انجام می دهد.
ایشان ابراز امیدواری کردند علیرغم شرایط سخت اقتصادی بتوانند به کمک تیم مدیریتی شهرستان برنامه های قبلی در حوزه عمرانی را تکمیل نموده در جهت تبدیل دانشگاه به مجتمع گام بردارد و در حوزه آموزش نیز به عنوان هدف اصلی دانشگاه برنامه ها با جدیت پیگیری گردد.
دکتر موسوی زاده بیان کرد حتما در تصمیم گیری در برنامه های دانشگاه تصمیم گیری بر مبنای خرد جمعی را مد نظر قرار خواهد داد و به کمک اعضای هیات علمی توانمند و دانشجویان در مسیر کاربست نتایج تحقیقات و کارآفرینی گام های موثری برداشته خواهد شد.
وی گناباد را شهرستانی با معادن سرشار و غنی بر شمرد و وظیفه دانشگاه را کمک به ایجاد ارزش افزوده از این معادن دانست و از تمامی نخبگان ساکن یا غیر ساکن شهرستان درخواست کرد تا به کمک یکدیگر و با همفکری و همیاری گامی در جهت حل مشکلات منطقه برداشته شود.