عمومی | دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قم

بیش از ۷۰ درصد بیمارستان های خصوصی تهران کیفیت بیمارستان فرقانی قم را ندارند/دانشگاه علوم پزشکی جای کارهای سیاسی نیست





معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بیش از۷۰ درصد بیمارستان ‌های خصوصی تهران امروزه کیفیت بیمارستان فرقانی قم را ندارند که این نشان دهنده جایگاه مراکز درمانی استان است و باید از این ظرفیت ها استفاده کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر ایرج حریرچی در مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به تعرفه های بیمارستانی گفت: بیمارستان های دولتی در راستای خدمات رسانی به مردم تمام تلاش خود را انجام داده و شاهد خدمات رسانی گسترده هستیم.

معاون کل وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: ۸۰ درصد مردم توان پرداخت هزینه های بیمارستان های خصوصی را ندارند و به همین دلیل وزارت بهداشت توجه به مستضعفان و محرومان را در دستور کار خود قرار داده است.

وی ضمن قدردانی از تلاش های دکتر ایرانی خواه رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: تلاش های گسترده ای در راستای خدمات رسانی به جامعه توسط ایشان انجام شد و در توسعه زیرساخت های سلامت کوشیدند به گونه ای که کل آمار تخت ‌های بیمارستانی استان قم تا سال ۱۳۹۲ حدود یک هزار و ۴۰۰ تخت بود که در سال ‌های اخیر ۵۰۰ تخت به این آمار اضافه شد.

دکتر حریرچی گفت: استان قم در زمینه بهداشت و درمان توسعه های خوبی داشته است اما همچنان شاهد عقب ماندگی ها هستیم که باید برطرف شود.

معاون کل وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: یکی از مشکلات در قم، مراجعه بیماران به خارج از استان برای درمان است که ۱۱ درصد بیماران را شامل می شود که برای جلوگیری از این موضوع نیازمند فرهنگسازی و فعالیت دارد چرا که در استان قم هم بیمارستان های پیشرفته و هم پزشکان حاذق و توانمند حضور دارند.

وی گفت: بیش از۷۰ درصد بیمارستان ‌های خصوصی تهران امروزه کیفیت بیمارستان فرقانی قم را ندارند که این نشان دهنده جایگاه مراکز درمانی استان است و باید از این ظرفیت ها استفاده کرد.

دکتر حریرچی گفت: دانشگاه علوم پزشکی قم زمینه رشد سریع و چشمگیر و رسیدن به دانشگاه‌های تراز اول کشور را دارد که باید بستر لازم برای این موضوع در استان فراهم شود.

معاون کل وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه دانشگاه های علوم پزشکی به هیچ عنوان سیاسی نیستند گفت: نباید واگن‌ های سلامت را به لوکوموتیوهای سیاست گره زد، دانشگاه محل سیاست‌بازی و خط بازی نیست بلکه دانشگاه باید در عین استقلال با سایر دستگاه‌ها نیز تعامل نزدیک داشته باشد.

وی با اشاره به فعالیت بیمارستان های خیریه گفت: قم نیازمند بیمارستان های خیریه به معنای واقعی کلمه است، بیمارستان هایی که تماتمی خدمات را یا رایگان و یا در حد رایگان به بیماران ارائه دهند.

دکتر حریرچی قم را به عنوان یک استان مهم در توسعه گردشگری سلامت معرفی کرد و گفت: گردشگری سلامت نباید به قیمت محروم کردن مردم شهر از خدمات درمانی منجر شود و استان قم ظرفیت بسیاری در این زمینه دارد که باید از آن استفاده شود.

معاون کل وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به برخی سخت‌گیری‌های نهادهای نظارتی در دوره ریاست سابق دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: امیدوارم این نهادها با سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی قم مهربان‌تر شوند چراکه در زمانی که دشمن تمام تلاش خود را قرار داده تا ما را با مشکل مواجه کند، باید همه باهم همدل باشیم تا کار را به‌پیش ببریم.