عمومی | دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

آغاز طرح تشدید بازرسی بر عرضه مواد غذایی با فرا رسیدن ماه محرم الحرام در استان اصفهان

در آستانه ماه محرم، طرح تشدید بازرسی مرکز بهداشت استان اصفهان بر عرضه مواد غذایی آغاز شد.

مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان در این خصوص گفت: با آغاز فرا رسیدن ماه عزاداری سرور شهیدان ابا عبدالله الحسین (ع)، به منظور ارتقا سلامت شهروندان، طرح تشدید نظارت بر واحدهای عرضه مواد غذایی، حسینه ها و هیات های مذهبی استان آغاز شد.
سید مهدی میرجهانیان همراه داشتن کارت بهداشت تمامی مسئولان طبخ غذای نذری ایام محرم را الزامی دانست و افزود: این طرح نظارتی با همکاری بیش از ۷۰ گروه دو نفره بازرسی اجرا می شود.
وی مدت اجرای این طرح را تا ۱۰ روز پس از دهه اول محرم اعلام و به شهروندان توصیه کرد: در صورت مشاهده تخلف واحدهای غذایی این استان می توانند موضوع را به سامانه ۱۹۰(رسیدگی به شکایات بهداشتی) اطلاع دهند.