تاکید بررعایت بهداشت مواد غذایی در مراسم عزاداری در همایش روحانیون ومبلغین استان
کاظم رضایی، کارشناس سلامت محیط و مواد غذایی استان گلستان در گردهمایی بزرگ علماء، روحانیون و مبلغین که دراستانه ماه محرم در تاریخ ۹شهریور برگزار گردید گفت: در مراسم عزاداری علاوه بر توجه به سلامت معنوی لازم است، با همکاری روحانیون مسائل بهداشتی و سلامت محور در مراسم های مذهبی آموزش داده شود تا شاهد ارتقاء سلامت جسمی و روانی جامعه باشیم.
همچنین ایشان به رعایت مسائل بهداشتی از جمله استفاده از ظروف یکبارمصرف دارای پروانه ساخت ، مدیریت پسماند در هنگام توزیع غذا های نذری و شربت ، عدم استفاده از رنگ زعفران ، استفاده از نمکهای دارای پروانه ساخت و تصفیه شده ، رعایت زنجیره گرما در هنگام توزیع غذای گرم ، بهداشت آب و یخ مصرفی در هنگام توزیع شربت و بهسازی توالت اماکن مذهبی و شستشوی صحیح دست با استفاده از مایع دستشویی را تاکید نمود .
ایشان در ادامه به شیوع بیماریهای قلبی عروقی در جامعه اشاره کرد و افزود که علل اصلی آن کم تحرکی ، اضافه وزن و تغذیه نامناسب می باشد و بر تهیه غذا های کم نمک و کم چرب در مساجد و تکایا تاکید نمود .
همچنین ایشان به رعایت مسائل بهداشتی از جمله استفاده از ظروف یکبارمصرف دارای پروانه ساخت ، مدیریت پسماند در هنگام توزیع غذا های نذری و شربت ، عدم استفاده از رنگ زعفران ، استفاده از نمکهای دارای پروانه ساخت و تصفیه شده ، رعایت زنجیره گرما در هنگام توزیع غذای گرم ، بهداشت آب و یخ مصرفی در هنگام توزیع شربت و بهسازی توالت اماکن مذهبی و شستشوی صحیح دست با استفاده از مایع دستشویی را تاکید نمود .
ایشان در ادامه به شیوع بیماریهای قلبی عروقی در جامعه اشاره کرد و افزود که علل اصلی آن کم تحرکی ، اضافه وزن و تغذیه نامناسب می باشد و بر تهیه غذا های کم نمک و کم چرب در مساجد و تکایا تاکید نمود .