عمومی | دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل

در اختتامیه اجلاس کانون های بسیج اساتید صورت گرفت؛ بسیج اساتید واحد اردبیل رتبه اول کشوری

جواد واحدیزاده در گفتگو با روابط عمومی واحد اردبیل اظهار کرد: اجلاس سراسری کانون‌های بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی با هدف تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی برگزار شد.

وی تصریح کرد: رسالت کانون بسیج اساتید حرکت به سمت دانشگاه انقلابی و زمینه‌سازی برای تحقق گام دوم انقلاب در دانشگاه است.

مسئول بسیج اساتید واحد اردبیل به این فرمایش مقام معظم رهبری که « مجموعه اساتید انقلابی بایستی همت کنند در داخل دانشگاه جریان سازی کنند » اشاره و افزود: در گام دوم انقلاب در کنار تامین معیشت مردم باید فرهنگ و اخلاق را گسترش دهیم.

شایان ذکر است بیش از ۳۰۰ نفر از مسئولان بسیج اساتید کشور در مدت ۴ روز در این اجلاس شرکت داشتند و در طول برگزاری این اجلاس ۷ کمیسیون با عناوین پیشران‌های گام دوم انقلاب تشکیل شد.

گفتنی است لوح تقدیر این اجلاس توسط  مسئول کانون بسیج اساتید استان اردبیل دریافت شد.

در مقدمه این لوح، سخن زیبای مقام معظم رهبری « تا وقتی که این کشور و این ملت به امنیت احتیاج دارد، به نیروهای بسیج، به انگیزه بسیج، به سازماندهی بسیجی و به عشق و ایمان بسیجی احتیاج است» نقش بسته است.