عمومی | دانشگاه علوم پزشکی گلستان

شناسایی سازمان‌های مسوول تهیه و توزیع غذا در شرایط بحران باید انجام شود

شناسایی سازمان‌های مسوول تهیه و توزیع غذا در شرایط بحران باید انجام شود

مدیر گروه بحران مواد غذایی وزارت بهداشت در کارگاه تغذیه در بحران گلستان، ۴ شهریور:
✅شناسایی سازمان‌های مسول تهیه و توزیع غذا در شرایط بحران در فاز آمادگی باید انجام شود و هماهنگی های لازم در بحث امنیت غذایی ایجاد شود.
✅متداولترین کمبود ریز مغذی در بحران‌ها مربوط به کمبود آهن، ویتامین A میباشد که لازم است تدابیر لازم جهت تامین آن در جیره غذایی بحران لحاظ گردد.