دستیابی به فرمولاسیون محصولی جدید از سمنو
سمنو از جمله دسرهای سنتی ایران است که به علت داشتن مواد مغذی، ویتامین ها و آنزیم ها دارای ارزش غذایی فراوانی بوده و مصرف آن در افزایش سلامت و پیش گیری از برخی بیماری ها بسیار موثر می باشد. متاسفانه تولید این محصول در کشور در حال حاضر به صورت سنتی و خانگی بوده و یکی از دلایل عدم گسترش مصرف این محصول با ارزش مشکل بودن نگهداری و مصرف آن می باشد. در این پروژه به منظور معرفی یک محصول جدید و ترغیب مردم برای مصرف این ماده با ارزش شرایط تولید محصولات مختلف از سمنو مانند لواشک و پاستیل بهینه سازی شده و به عنوان محصولات غذایی جدید معرفی می شوند. این محصولات قابلیت بازاریابی برای صادرات را نیز خواهند داشت. محصولات تولیدی حاصل از اجرای این طرح تحقیقاتی دارای زمان ماندگاری بالا بوده و ارزش تغذیه ای و سلامت بخشی خوبی خواهد داشت ضمن اینکه دارای شکل و طعم مناسب و مطلوبی بوده و به راحتی به عنوان تنقلات قابل مصرف خواهد بود و ضمن امکان تولید آن با هزینه پایین در سطح خانگی و روستایی، امکان صادرات نیز خواهد داشت.