عمومی | دانشگاه فنی و حرفه ای

دانشگاه فنی و حرفه‌ای پایه و اساس آموزش های مهارتی در کشور است

خاکی صدیق در آیین رونمایی از برنامه‌های درسی دانشگاه فنی و حرفه ای:


معاون آموزشی وزارت علوم گفت: بایستی با برنامه ریزی منسجم و مناسب بهسازی، بروز رسانی و تجهیز آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای انجام شود.

به گزارش اداره کل روابط عمومی، صبح امروز پنجم شهریورماه ۹۸ مراسم رونمایی از برنامه‌های درسی کاردانی پیوسته دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای در سازمان مرکزی این دانشگاه با حضور علی خاکی صدیق معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.
خاکی صدیق در این مراسم بیان داشت: مشکلی که علی‌رغم تمامی‌ دستاوردهای آموزش عالی وجود دارد، جابه‌جایی هرم تخصصی مورد نیاز کشور است، این جابه‌جایی تبعات جبران ناپذیری به‌ ما‌ وارد کرد.
وی ادامه داد: یکی از محورهای اصلی و مورد توجه وزارت عتف جا‌به‌جایی این هرم است. دانشگاه فنی‌ و حرفه‌ای پایه و اساس آموزش های مهارتی در کشوراست، اگر بخواهیم هرم را جا‌به‌جا کنیم، باید این اقدام را از دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای آغاز کنیم.
وی تاکید کرد: در کنار توجه به ارتقای مهارت در دانشگاه فنی و حرفه‌ای در بحث تجهیزات و به‌سازی کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها به یک بازسازی کلی نیاز داریم و امیدواریم با درنظر گرفتن بودجه مناسب بتوانیم به این مسئله توجه کنیم تا این دانشگاه جهشی را در جهت آموزشی مهارتی داشته باشد.
در ادامه این برنامه محمدرضا آهنچیان مدیرکل برنامه ریزی درسی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت:در نظام جدید آموزش و پرورش لازم بود که حدود ۴۰ برنامه درسی برای کسانی که در نظام جدید دانش‌آموخته دیپلم هستند، تدوین شود لذا از دانشگاه فنی و حرفه‌ای کمک گرفتیم.
آهنچیان با اشاره به تشکیل شورای برنامه‌ریزی در دانشگاه فنی و حرفه‌ای بیان کرد: در ۷۰ کارگروه تخصصی تحت نظارت وزارت علوم و حدود ۷۰۰ عضو هیئت علمی برجسته فعالیت دارند که همگی در حوزه‌های مختلف از توانمندی بالایی برخوردارند از این رو برای بحث‌های مهارتی و علمی باید دانشگاه فنی و حرفه‌ای را وارد کار می‌کردیم.