عمومی | مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس

تولید نان نیمه حجیم طعم دار با استفاده از آرد کینوا

تولید نان نیمه حجیم طعم دار با استفاده از آرد کینوا

در گروه صنایع غذایی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی  فارس

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس اولین نان نیمه حجیم طعم‌دار  با هدف ارائه آموزش به بهره برداران بخش کشاورزی در این مرکز تولید گردید.

در این نان که با استفاده از آرد کینوا و آردگندم تهیه شد، از مواد طعم دهنده شامل پودر سیر و موسیر و سبزیجاتی مانند شوید و ... به منظور ارتقاء طعم نان تولیدی استفاده گردید.

بعد از تهیه تست ارگانولپتیک بر روی آن صورت پذیرفت و نتایج توصیفی آن در بین ۴۰ تن از کارمندان نشان داد که این نان مناسب برای مصرف از لحاظ طعم و بافت می باشد.