برگزاری جلسه هماهنگی و آشنایی مسئولین فنی جدید واحدهای تولیدی با قوانین و مقررات سازمان غذا و دارو
برگزاری جلسه هماهنگی و آشنایی مسئولین فنی جدید واحدهای تولیدی با قوانین و مقررات سازمان غذا و دارو | یکشنبه، ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ |
جلسه آموزشی و توجیهی در خصوص اهمیت ارزیابی برنامه های پیش نیازی ( PRPs ) و بررسی تخصصی چک لیست اعلامی از سوی سازمان غذا و دارو و نیز آشنایی مسئولین فنی با قوانین و مقررات سازمان غذا و دارو و شرح وظایف محوله در سال ۹۸ با حضور مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، کارشناسان تخصصی، مسئولین فنی واحدهای تولیدی استان در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد .
در این جلسه مدیر نظارت بر مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی گفت : اجرای این برنامه در راستای کنترل شرایط تولیدی واحدها بر اساس چک لیست ارزیابی و برنامه های پیش نیازی بهسازی ( PRPS ) و بهبود مستمر فرآیند تولید و همچنین انجام رتبه بندی و معرفی واحدهای تولیدی برتر سال می باشد.
در این جلسه چک لیست ارزیابی برنامه های پیشنیازی ( PRPS ) در واحدهای تولیدی داخل کشور ( بازنگری جدید ) بررسی و در خصوص تمامی موارد خواسته شده در چک لیست بحث، نظرات و پیشنهادات اصلاحی ارایه گردید.
گفتنی است که ارزیابی و رده بندی واحدهای تولیدی غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به صورت سالانه بر اساس دستورالعمل برنامه های پیشنیازی توسط مدیریت نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی انجام می شود.