معرفی پوشش بسته بندی مرکبات، توسط محقق مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس
معرفی پوشش بسته بندی مرکبات، توسط محقق مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس
خانم دکتر ندا مفتون آزاد ، از محققان مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس، موفق به ساخت پوشش خوراکی بر پایه پیکتین برای افزایش ماندگاری مرکبات شد. با توجه به مشکلات زیست محیطی ناشی از کاربرد بسته بندی های مصنوعی محصولات غذایی و همچنین توجه ویژه به کاهش ضایعات محصولات باغی، استفاده از پوشش های بسته بندی زیست تجزیه پذیر امری مهم در صنایع غذایی است. با استفاده از این روش ها می توان از بروز خسارت های زیاد به باغداران جلوگیری کرد و درصد زیادی از ضایعات را کاهش داد. این پوشش جدید از ضایعات کارخانجات آب سیب و آب مرکبات استخراج شده است که ضمن حفظ بافت، رنگ و کیفیت میوه باعث افزایش ماندگاری و کاهش کمی و کیفی ضایعات آن میشود.
این دستاورد در فصلنامه بازتاب تات کشاورزی دانش بنیان از انتشارات سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی گزارش شد. در این فصلنامه، آثار محصولات دانش بنیان، فناوری ها و دانش فنی جدید پژوهشگران بخش کشاورزی منعکس می شود. انتشار این دستاوردها در جهت آگاهی و آشنایی بیشتر مدیران و بهرهبرداران میتواند فرآیند تجاری سازی و ورود به عرصه آنها را تسریع می نماید .