افزایش آگاهی سلامت در مادران، کمک به به داشتن کودکان سالم است
ابوذر رئیسوندی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان آوج با اشاره به اهمیت تغذیه شیرخواران با شیر مادر، گفت: می توان با افزایش دانش و آگاهی مادران از مزایای تغذیه کودک با شیر مادر و معایب استفاده از شیر مصنوعی، به داشتن کودکان سالم در آینده امیدوار بود.
تا شش ماهگی، فقط شیر مادر
سهیلا قنبری، کارشناس شیر مادر شبکه بهداشت و درمان شهرستان آوج هم بیان کرد: در همایش های آموزشی برای مادران، ضمن آموزش نحوه صحیح شیردهی و تغذیه شیرخوار تا سن دو سالگی با شیر مادر، استفاده از آب، آب قند، جوشانده و سایر مایعات را برای شیرخواران تا سن شش ماهگی، ممنوع اعلام شده و بر تغذیه شیرخوار تا این سن فقط از طریق شیر مادر تاکید می شود.
قنبری گفت: کاهش احتمال ابتلا شیرخوارنی که با شیر مادر تغذیه می کنند به بیماری هایی نظیر: دیابت، فشاری خون بالا و بیماری های قلبی و عروقی در سنین بزرگسالی، از سایر نکات مطرح شده در همایش ها است.