مهندس شهیدی فر: پس از ۸ سال زحمات مجموعه تحقیقاتی استان در حوزه تولید برنج ارگانیک در خطه شمال کشور به بار نشست
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مازندران، عزیزاله شهیدی فر رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در مراسم روز مزرعه ملی ترویج و توسعه کشاورزی ارگانیک گفت: پس از ۸ سال زحمات مجموعه تحقیقاتی استان در حوزه تولید برنج ارگانیک در خطه شمال کشور به بار نشست.
مهندس شهیدی فر پیام تولید برنج ارگانیک در مازندران را به نتیجه رسیدن تلاش کشاورزان پیشرو برنجکار در کنار محققان و مروجان دانست و ابراز امیدواری کرد یافته های تحقیقاتی در حوزه کشاورزی بتواند کاربردی تر شود.
وی اضافه کرد: هم اکنون حدود ۵۰۰ هکتار از اراضی شالیزاری مازندران در قالب طرح های نظارت و تولید برنج ارگانیک در دست اجراست و به طریقی در آینده باید شاهد کاهش قابل توجه مصرف انواع سموم و سایر نهاده های کشاورزی از جمله کود شیمیایی با تولید برنج ارگانیک باشیم.
رئیس سازمان جهادکشاورزی مازندران برندسازی را در کنار تولید برنج ارگانیک از دیگر برنامه سازمان متبوعش بیان کرد و اظهار کرد: برند و استانداردسازی محصول برنج ارگانیک در کنار بازرگانی این محصول باید مورد توجه قرار گیرد.
شهیدی فر گفت: برنج به عنوان مهمترین منبع درآمدی شالیکاران مازنی است و همواره باید بازرگانی این محصول مورد توجه مسوولان کشوری باشد.