شورای دانشگاه علوم پزشکی البرز با حضور رئیس دانشگاه برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه – صبح امروز شورای دانشگاه با حضور دکتر کریم رئیس دانشگاه ،معاون توسعه ، مدیریت و منابع ، معاون آموزشی ، معاون دانشجویی و فرهنگی و معاون تحقیقات و فناوری و جمعی از روسا و مدیران حوزه آموزش در محل سالن فارابی برگزار شد.
گفتنی است در این شورا مباحثی در خصوص بسته آینده نگاری و مرجعیت علمی در آموزش پزشکی و بسته آمایش سرزمینی ، ماموریت گرایی و تمرکز زدایی و ارتقای توانمندی دانشگاه ها مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.
در این نشست مواردی در حوزه دانشجویی و فرهنگی همچون بررسی سالانه امکانات علمی دانشگاه و تعیین کمبود ها و طبقه بندی نیازهای علمی و اقدام برای تامین ، برنامه ریزی پذیرش دانشجو بر اساس امکانات دانشگاه با توجه به برنامه توسعه کشور ، بررسی مشکلات اموزشی و پژوهشی دانشگاه ، افزایش فضای فیزیکی و اموزشی در دانشکده پزشکی ،راه اندازی سالن امتحانات ، فراهم نمودن امکانات رفاهی ویژه دانشجویان و اساتید مورد بررسی و ارائه راهکار قرار گرفت.
و در ادامه در خصوص تدوین نظام نامه جشن فارغ التحصیلی دوره های مختلف ،سامان دهی نیروهای فعال در بخش های اموزش ، مالی و خدمات در دانشکده ها و دیگر موضوعات و پیشنهادات در حوزه ی اموزش مورد بررسی و گفتگو قرار گرفت و سازو کار لازم اتخاذ گردید.