عمومی | پژوهشکده علوم و صنایع غذایی عضو هیات علمی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی؛ ارزیابی حسی لازمه پژوهش های رو به گسترش علوم و صنایع غذایی است سه شنبه 15 مرداد 1398 ساعت 10:27 جدیدترین اخبار مشاور موزه، مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه بیرجند منصوب شد مصاحبه با معین توسن دانشجوی پژوهشگر برتر استان خراسان جنوبی برگزاری جلسه مشترک با بسیج علمی و پژوهشی استان خراسان جنوبی دانشجوی دانشگاه بیرجند نایب قهرمان مسابقات انتخابی تیم ملی شد نخستین دوره آزمون جامع آزفا (سطح مقدماتی و میانی) نشست کارگروه تخصصی مشورتی آموزش عالی خراسان جنوبی از شرکت در نشستهای تخصصی تا بررسی نقش بیرجند در توسعه مکران