عمومی | دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

توقیف اقلام بهداشتی قاچاق از سه واحد متخلف پاساژ قائم



در بازدید نظارتی شبکه بهداشت و درمان شمیرانات از واحدهای آرایشی و بهداشتی پاساژ قائم میدان تجریش، از سه واحد متخلف، ۲۶ عدد اقلام قاچاق به ارزش پنج میلیون و ۳۹۰ هزار تومان کشف و جمع آوری شد.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و به نقل از شبکه بهداشت و درمان شمیرانات، با حضور دکتر عموزاده رئیس شبکه بهداشت و درمان شمیرانات و قاضی علوی دادیار شعبه ۴ دادسرای ناحیه ۱۹ تهران، از واحدهای آرایشی و بهداشتی طبقه پنجم پاساژ قائم واقع در میدان تجریش بازدید نظارتی شد.

در این بازدید ضمن بررسی دقیق اقلام آرایشی و بهداشتی با استفاده از نرم افزا تی تک، توسط کارشناس مسئول  حوزه پیشگیری و مبارزه با قاچاق اقلام سلامت محور معاونت غذا و داروی دانشگاه، به مسئولان و متصدیان واحد ها درباره بررسی قاچاق بودن اقلام و استفاده صحیح از نرم افزار تی تک و همچنین نحوه استعلام صحیح محصولات آموزش داده شد.

دادیار ناحیه ۱۹ تهران نیز  به تبیین قانون و اجرای حکم قضایی برای واحدهای  مختلف و دارای اقلام قاچاق پرداخت.

از سه واحد متخلف جمع آوری اقلام قاچاق انجام و ۴ قلم ( ۲۶ عدد) به ارزش پنج میلیون و ۳۹۰ هزار تومان کشف و ضبط وبه واحد معاونت غذا و داروی شبکه منتقل شد و در اسرع وقت به سازمان اموال تملیکی انتقال داده خواهد شد.

انتهای پیام/