عمومی | دانشگاه یزد

افتتاح مرکز تماس تیام در دانشگاه یزد با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات

حمیدرضا کوفه ای رییس هیات مدیره مرکز تماس تیام ارتباط درخصوص این مرکز گفت: شرکت مهندسی تیام ارتباط از شرکت های گروه تیام است که با همکاری شرکت انتقال داده های آسیاتک و با حمایت های سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات و دانشگاه یزد ، توسعه مرکز تماس خود را در دانشگاه یزد انجام داده است.
وی گفت: این مرکز با صرف سرمایه ای معادل ۸ میلیارد ریال در فضایی با زیر بنایی معادل ۴۰۰ مترمربع توسعه یافته است و با این توسعه ظرفیت پاسخگویی خود را ۱۰۰ درصد افزایش داده است.

کوفه ای افزود: مرکز تماس تیام ارتباط پس از توسعه فوق الذکر ۱۲۰ جایگاه فعال با ظرفیت پاسخگویی بیش از ۱۲۰ مکالمه همزمان و بیش از نیم میلیون تماس در ماه را دارا است که در حال حاضر با تکمیل نیمی از این ظرفیت پشتیبانی قریب به یک میلیون از کاربران شرکت انتقال داده های آسیاتک را به خوبی ارائه می نماید.

وی یادآور شد: مرکز تیام ارتباط در حال حاضر ضمن اشتغالزایی بالفعل برای ۲۶۰ نفر از جوانان شهر جهانی یزد فضای اشتغال را برای بیش از ۵۰۰نفر در طرح توسعه خود طی طرح تکاپو با حمایت دولت تدبیر و امید فراهم نموده است.