مسافران نوروزی، درجه بهداشتی رستوران ها را در تلفن همراه خود ببینند
مهندس شیرین نادری، کارشناس مسؤول بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، گفت: مردم، بویژه مسافران نوروزی می توانند توسط گوشی هوشمند خود از آخرین وضعیت بهداشتی گروه رستوران ها ( رستوران سُنّتی رستوران، سفره خانه سُنّتی، سلف سرویس و چلوکبابی) آگاه شوند.
وی عنوان کرد که برای این منظور آنان باید برنامه کاربردی مربوطه با بارکد دو بعدی زیر را با استفاده از برنامه QR code reader اسکن کرده و سامانه اطلاع رسانی درجه بهداشتی رستوران ها را بر روی گوشی هوشمند خود نصب کنند.
|
بنا به اظهار کارشناس مسؤول بهداشت محیط مرکز بهداشت استان قزوین، با استفاده از این سامانه می توان درجه بهداشتی رستورانها را به صورت زیر مشاهده کرد:
- درجه عالی بهداشتی: این رتبه به واحدهایی تعلق می گیرد که در سه بازرسی متوالی، درجه یک بهداشتی را کسب کرده باشند .
- درجه یک بهداشتی: این رتبه به واحدهایی تعلق می گیرد که بر اساس بازرسی انجام شده، 90 تا 100 درصد امتیاز را کسب کرده باشند.
- درجه دو بهداشتی: این رتبه به واحدهایی تعلق می گیرد که بر اساس بازرسی انجام شده، 80 تا 89.9 درصد امتیاز را کسب کرده باشند.
- درجه سه بهداشتی: این رتبه به واحدهایی تعلق می گیرد که بر اساس بازرسی انجام شده، 70 تا 79.9 درصد امتیاز را کسب کرده باشند.
- در انتظار دریافت رتبه بهداشتی: این رتبه به واحدهایی تعلق می گیرد که در سامانه جامع بازرسی به عنوان یک واحد صنفی ثبت شده اند، ولی هنوز مورد بازرسی قرار نگرفته و نتیجه بازرسی واحد در سیستم ثبت نشده است.
- فاقد رتبه بهداشتی: این رتبه به واحدهایی تعلق می گیرد که بر اساس بازرسی انجام شده، امتیازات ازم برای دریافت رتبه بهداشتی را کسب نکرده و یا آن را از دست داده اند والبته اقدامات قانونی لازم توسط دستگاه نظارت در خصوص آن ها اعمال شده است .
- رتبه در حال تعلیق: این رتبه به واحدهایی تعلق می گیرد که بر اساس بازرسی انجام شده، امتیازات لازم برای دریافت رتبه بهداشتی را کسب نکرده و یا آن را از دست داده اند و پرونده آن ها در مرکز بهداشت در حال رسیدگی بوده و هنوز به مراجع قضایی ارجاع نشده است .
بر اساس گفته مهندس نادری، توسط این برنامه کاربردی می توان وضعیت بهداشتی گروه رستوران ها را در تمامی نقاط کشور مشاهده کرد.