عمومی | دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا

تدوین استاندارد ملی توسط هیات علمی دانشگاه

تدوین استاندارد ملی توسط هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا

تدوین استاندارد ملّی "کنسرو ماهی قزل آلا در روغن" به شماره 21388 بر اساس نتایج آزمایشگاهی و پژوهش محور در جلسه شماره ۱۵۶۶ کمیته ملی استاندارد خوراک و فراورده های کشاورزی مورخ۲۴/ ۱۱/ ۹۵  و استاندارد ملّی "کنسرو ماهی کیلکا ویژگیها و روش های آزمون" به شماره 2869 بر اساس نتایج آزمایشگاهی و پژوهش محور در جلسه شماره ۱۵۶۶ کمیته ملی استاندارد خوراک و فراورده های کشاورزی مورخ۲۴/ ۱۱/ ۹۵  مورد تصویب قرار گرفت، این استانداردها با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا و در قالب پایان نامه کارشناسی ارشد خانم مهندس مژگان میلاجردی و با راهنمایی خانم دکتر اعظم اعرابی و آقای دکتر مسعود هنرور تدوین و جایگزین استانداردهای قبلی گردید.

قابل ذکر است سازمان ملی استاندارد ایران به موجب بند یک ماده 3 قانون اصلاح قوانین و مقررات موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، مصوب بهمن ماه 1371، تنها مرجع رسمی کشور است که وظیفه تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی (رسمی) ایران را بر عهده دارد.