گرامیداشت اولین سالگرد افتتاح بخش نارسایی قلبی در مرکز قلب تهران
گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مرکز قلب تهران، روز سه شنبه ۸ مرداد ۹۸ اولین سالگرد افتتاح بخش نارسایی قلبی در مرکز قلب تهران با حضور جمعی از استادان و مسئولان واحدهای مختلف درمانی، اداری و پاراکلینیک در این بخش گرامی داشته شد.
دکتر حسین نوید، متخصص قلب و فلوشیپ نارسایی پیوند قلبی و مسئول دپارتمان نارسایی قلبی مرکز قلب تهران در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی به پرسش ها پاسخ داد.
در دپارتمان نارسایی قلبی چه خدماتی ارائه می شود؟
امروز از زمانی که ما این دپارتمان نارسایی قلبی را در مرکز قلب تهران با همکاری و حمایت هیئت رئیسه بیمارستان و حمایت هایی که سایر بخش های دیگر انجام دادند راه اندازی کردیم یک سال می گذرد، در این مرکز خدمات متنوعی به بیماران نارسایی قلبی داده می شود.
در سیر بیماریهای قلبی با توجه به ابداعات و پیشرفتهایی که در درمانهای مدیکال و اینترونشنال صورت پذیرفته طول عمر بیماران افزایش پیدا می کند و از آن طرف میزان بیماران مبتلا به نارسایی قلبی نیز افزایش پیدا می کند.
مراقبتی که بیماران نارسایی قلبی می خواهند، باید جامع باشد و در این کلینیک خدمات مورد نیاز بیماران مبتلا به نارسایی قلبی شامل ویزیت، نوار قلب، مشاور تغذیه و مشاوره روانشناسی ارائه می شود.
در این مرکز برای بیماران نارسایی قلبی که در مراحل پایانی هستند و شرایط لازم را دارند دستگاه
EECP
راه اندازی کرده ایم.
از همه مهمتر بخش
Infusion Suite
است که در سال گذشته به طور فعال مشغول خدمت رسانی به بیماران نارسایی قلبی شده است و طبق آماری که تا امروز داریم حدود ۱۱۱۰ بیمار در این بخش به صورت روزانه بستری شده و تحت درمان قرار گرفته اند.
عموماً چه بیمارانی به شما مراجعه می نمایند؟
به دلیل اینکه مرکز قلب در ارائه خدمات قلب و عروق از مراکز ارجاعی و ثالثیه می باشدف عمده مراجعات به این مرکز شامل بیمارانی هستند که از سایر مراکز درمانی و شهرستانها به این مرکز ارجاع شده اند.
بیماران نارسایی قلبی پیشرفته نیاز به بستری های مکرر در بیمارستان دارند که هزینه های گزافی را به سیستم بهداشت و درمان تحمیل می کند، در کلینیک نارسایی مرکز قلب علاوه بر اقدامات تشخیصی و درمانی لازم برای ارتقای وضعیت بیماری مبتلایان به نارسایی قلبی، با تمهیدات اندیشیده شده برای هر بیمار، قبل از آنکه نیاز به بستری در بیمارستان بصورت حاد و اورژانسی وجود داشته باشد، بیمار بصورت روزانه تحت درمانهای لازم دیورتیک تراپی و اینوتروپ تراپی قرار می گیرد و برنامه منظم فردی برای هر بیمار تنظیم می شود.
این روند مراقبت درمانی باعث شده که کیفیت زندگی بیماران ارتقا یابد و بیماران دیگر وابسته به بیمارستان نیستند و کارهای بیماران بصورت سرپایی انجام می شود و گاهی هم ممکن است که برای ساعاتی بستری شوند و تحت درمان های مختلف قرار گیرند و با حالی نسبتاً خوب از مرکز مرخص شوند.
بیماری نارسایی قلبی با بیماریهای دیگری نیز همراه است و چون این بیماران مرتب ویزیت می شوند سایر بیماریهای همراه آنها نیز کشف و درمان می شود و از طرفی پایبندی به درمان نیز در بیماران بهتر می شود و در نهایت کیفیت زندگی مناسبی برای خود و خانوده بیمار ایجاد می شود.
عکس: حامد بلورفروش
خبر: سید محسن اسماعیلی