عمومی | دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

دکتر مرادی: گسترش مرزهای دانش از اهداف اصلی کنگره سلول های بنیادی و پزشکی است

سومین کنگره سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در ارولوژی و نفرولوژی از صبح امروز به مدت 2 روز در سالن آمفی تئاتر بیمارستان امام رضا (ع) آغاز شد.

رئیس دانشگاه در این کنگره که با حضور میهمانانی از استانهای مختلف کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار گردید هدف از برگزاری این کنگره را گسترش مرزهای دانش در حیطه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی اعلام کرد.

دکتر مرادی اظهار داشت: ایفای نقش راهبردی در سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی ، گسترش مرزهای دانش در حیطه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی ، توسعه روابط همکاری های منطقه ای و بین المللی و توسعه سلامت به عنوان حق مسلم آحاد جامعه از اهداف این کنگره است.

وی آشنایی نیروهای دانشی بالقوه کشور با زمینه های سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی ، ترغیب و تشویق محققین، اساتید و دانشجویان ، کمک به افزایش برون دادهای خلق دانش ، محصول ، خدمت و ثروت از فعالیت های پژوهشی و برقراری ارتباط بین دانشگاه ها برای هدایت مستمر استعدادها را نیز از جمله دیگر اهداف برگزاری این کنگره دانست.
دکتر مرادی همچنین اظهار داشت: مرکز تحقیقات پزشکی باز ساختی دانشگاه علوم پزشکی در متراژ ۷۰ متر مربع با تجهیزات تخصصی ، کلین روم و آزمایشگاه تست سلولی مشغول فعایت می باشد.

وی با اشاره به بهره برداری بخش پیوند مغز استخوان دانشگاه در سال ۹۳  گفت: این بخش دارای ۶ اتاق ایزوله می باشد و تاکنون ۶۴ پیوند مغز استخوان در آن صورت گرفته است.

رئیس دانشگاه در ادامه عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در بخش فناوری موفق به کسب رتبه ۷ در بین ۷۱ مرکز رشد دانشگاه های علوم پزشکی کشور شده است.

وی با اشاره به فعالیت 4هزار و ۹۹۳ دانشجو و ۴۳۲ عضو هیات علمی در دانشگاه گفت: در حوزه تحصیلات تکمیلی ۲۰ رشته تخصصی بالینی ، ۲ رشته فوق تخصصی ، ۲۳ رشته کارشناسی ارشد و ۷ رشته دکترای تخصصی PhD در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه وجود دارد.

رئیس دانشگاه در پایان راه اندازی چهارمین مرکز سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در زمینه اورولوژی و نفرولوژی ، راه اندازی دوره فلوشیپ پزشکی بازساختی و همکاری بین المللی با مرکز WFIRM را از جمله برنامه های دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در آینده اعلام کرد.