عمومی | دانشگاه علوم پزشکی تهران

در تابستان هم خنک بمانید

به گزارش روابط عمومی بنیاد بین المللی پیشگیری و کنترل دیابت؛ به نقل از روانشناسان بالینی بنیاد دیابت، روزهای گرم تابستان همواره یادآور نوشیدنی های خنک و دسرهای سرد می باشد، در زیر به پیشنهاداتی برای تامین آب بدن و خنک ماندن در گرمای تابستان اشاره شده است

خیار
خیار حاوی آب فراوانی است و یک میوه مفید برای فصل گرما است. یک نوشیدنی سبز با مقدار زیادی خیار و چند قطره لیموترش پیشنهادی عالی برای رفع تشنگی و خنک ماندن است.

هندوانه
می شود تابستان باشد و هندوانه در آن نباشد؟! تابستان و هندوانه دو یار جدا نشدنی هستند. این میوه خاصیت خنک کنندگی بالایی دارد و آب مورد نیاز بدن را تامین می کند.

هلو
این میوه علاوه بر آنکه یک انتخاب مناسب برای فصل گرماست؛ حاوی مقادیر فراوانی ویتامین A و C می باشد که در شادابی و سلامت پوست بسیار موثر است.

سیب
هر سیب به طور متوسط دارای ۹۵ کالری و ۴ گرم فیبر می باشد. همچنین، حاوی یک نوع فیبر محلول به نام پکتین است که برای مقابله با گرسنگی و کاهش وزن بسیار موثر است.

آناناس
تنها منبع شناخته شده برای نوعی آنزیم به نام برمولین است که برای کاهش التهاب و التیام زخم ها در بدن بسیار موثر است.

لیمو ترش
مرکبات اثر خنک کنندگی و سم زدایی باور نکردنی در بدن دارند. افزودن چند قطره لیموترش تازه به یک لیوان آب و نوشیدن آن نه تنها برای تقویت سیستم ایمنی و شادابی پوست موثر است بلکه تمایل شما را به نوشیدن آب بیشتری در روز افزایش می دهد.

کدو سبز
حاوی مقادیر زیادی ویتامین C می باشد. کدو منبع غنی منگنز است. این ماده معدنی از بدن در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند (به خصوص در تابستان و هنگامی که بیشتر در معرض آسیب های نور خورشید قرار دارید) و انتخاب مناسبی برای فصل گرما است.

تنظیم: سارا نعیمی
منبع:
معاونت غذا و دارو، دانشگاه علوم پزشکی تهران