عمومی | بنیاد ملی نخبگان

اهتمام برای تقویت سلامت روانی از ملزومات جامعه نخبگانی است

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان ؛ در راستای برگزاری برنامه‌های توانمندسازی و مهارت‌آموزی مستعدان‌برتر، کارگاه آموزشی مشاوره‌ای کنترل خشم به منظور زمینه‌سازی برای رشد همه‌جانبه شخصیتی جامعهنخبگانی با حضور رئیس بنیاد نخبگان استان آذربایجان‌غربی در ارومیه برگزار شد.

در این برنامه، فرشباف؛ رئیس مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه ارومیه، برگزاری کارگاه تنظیم هیجانی و کنترل خشم را گام موثری برای ایمن‌سازی مستعدان‌برتر دانست.

وی افزود: پیشگیری از آسیب‌های فردی و اجتماعی و تقویت مهارت‌های رویارویی با سختی‌های زندگی، مسائلی است که مستعدان‌برتر با حضور در این کارگاه‌ها باید آموزش ببینند.

فرشباف ادامه داد: زندگی تحصیلی و کاری مستعدان‌برتر نوعاً مملو از رویدادها و مسئولیت‌های تولیدکننده فشار روانی است بنابراین اهتمام برای حفظ و تقویت سلامت روانی یکی از ملزومات این فضا است.

ارائه مطالب کاربردی در قالب گروه، بخش دیگری از این کارگاه بود.

لازم به ذکر است، تعریف خشم، پرخاشگری و خصومت و ذکر تفاوت آنها، باورهای غلط درباره خشم، مراحل بروز خشم، عوامل برانگیزاننده خشم، نشانه‌های خشم (علائم هشداردهنده)، مهارت کنترل خشم، روش‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت برای خنثی کردن خشم و بازسازی شناختی (معرفی انواع خطاهای فکری و اصلاح آنها) از مهمترین سرفصل‌های ارائه شده در این کارگاه بود.