عمومی | دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان

کارگروه ساماندهی تولید گلاب و عرقیات گیاهی در دانشگاه برگزار شد

نشستی ساماندهی تولید گلاب و عرقیات گیاهی با حضور معاون غذا و دارو، رئیس پژوهشکده اسانس، نمایندگان معاونت بهداشت دانشگاه، اداره استاندارد، انجمن گلاب ایران، اتحادیه گلاب کاشان، انجمن مسئولین فنی، تولیدکنندگان گلاب و عرقیات گیاهی روز دو شنبه ۳۱/۴/۹۸ به میزبانی معاونت غذا و دارو برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه، دکتر محسن تقی زاده معاون غذا و دارو  در این نشست، پس از بیان دستور جلسه، هدف از کارگروه تشکیل شده را  ساماندهی تولید و عرضه گلاب و عرقیات گیاهی مطابق با دستور العمل ها و  استانداردهای مربوطه در ایران عنوان کرد.

در ادامه این نشست، مدعوین در خصوص اجرایی نمودن اهداف فوق، نظرات و پیشنهادات خود را ارائه و در پایان مقرر گردید کارگروه های تخصصی جهت پیگیری امور مربوطه تشکیل گردد.