کارگروه ساماندهی تولید گلاب و عرقیات گیاهی در دانشگاه برگزار شد
نشستی ساماندهی تولید گلاب و عرقیات گیاهی با حضور معاون غذا و دارو، رئیس پژوهشکده اسانس، نمایندگان معاونت بهداشت دانشگاه، اداره استاندارد، انجمن گلاب ایران، اتحادیه گلاب کاشان، انجمن مسئولین فنی، تولیدکنندگان گلاب و عرقیات گیاهی روز دو شنبه ۳۱/۴/۹۸ به میزبانی معاونت غذا و دارو برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه، دکتر محسن تقی زاده معاون غذا و دارو در این نشست، پس از بیان دستور جلسه، هدف از کارگروه تشکیل شده را ساماندهی تولید و عرضه گلاب و عرقیات گیاهی مطابق با دستور العمل ها و استانداردهای مربوطه در ایران عنوان کرد.
در ادامه این نشست، مدعوین در خصوص اجرایی نمودن اهداف فوق، نظرات و پیشنهادات خود را ارائه و در پایان مقرر گردید کارگروه های تخصصی جهت پیگیری امور مربوطه تشکیل گردد.