عمومی | دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

آغاز مرحله دوم بررسی ملی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت تغذیه ای خانوارها

مرحله دوم بررسی ملی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت تغذیه ای خانوارها از ابتدای مرداد ماه آغاز شد.
معاون بهداشتی دانشگاه در این خصوص گفت: بر اساس برنامه ریزی دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت مقرر است مرحله دوم "مطالعه ملی بررسی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت تغذیه ای خانوار و فرد در کشور" از ابتدای مرداد ماه سال جاری توسط تیم های منتخب تعیین شده معاونت بهداشتی در سطح مناطق شهری و روستایی استان کرمانشاه اجرا شود.
دکتر ابراهیم شکیبا افزود: در این مطالعه کارشناسان تغذیه با کارت شناسایی و ابلاغ از طرف مرکز بهداشت شهرستان مربوطه به درب منازل خانوارهای تعیین شده مراجعه نموده و نسبت به تکمیل پرسشنامه خانوار، توزین مواد غذایی مصرفی و اندازه گیری شاخص های تن سنجی اقدام می کنند.
لازم به ذکر است مرحله اولین این طرح در دی ماه سال ۹۷ انجام گردید.