عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بیرجند

دکتر دهقانی: نظارت نقش ویژه ای در بخش های مختلف دانشگاه دارد - ۱۳۹۸/۰۴/۲۳

کارگاه توانمندسازی مدیران و کارشناسان نظارتی دانشگاه با حضوررئیس دانشگاه، معاون درمان، دادستان بیرجند، سرپرست اداره کل بازرسی استان و معاون اداره کل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی صبح امروز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رئیس دانشگاه در این نشست با بیان اینکه نقش نظارت در دانشگاه به دلیل حجم بالای خدمات برجسته است، گفت: آشنایی همکاران بهداشت و درمان با قوانین و دستورالعمل ها کمک بزرگی به بعد نظارتی خواهد بود.
دکتر محمد دهقانی فیروزآبادی آشنایی با قوانین و دستورالعمل های بهداشتی و درمانی و پاسخ به برخی ابهامات را هدف برپایی این کارگاه دانست و اظهار امیدواری کرد با آموزش های مستمر و آشنایی با قوانین شاهد کمترین ضعف در ارائه خدمات باشیم.
وی با اشاره به خدمات بهداشتی و درمانی بعد از پیروزی انقلاب گفت: در ۴ دهه گذشته کیفیت و کمیت خدمات افزایش چشمگیرداشته به طوری که امروز شاهدیم تعرفه ارائه خدمات درمانی در کشور نسبت به بسیاری از کشورهای پیشرفته جهان پایین تر است.
رئیس دانشگاه ادامه داد: در همه جای دنیا برای نوبت ام ار ای چند ماه بیماران در نوبت هستند اما در کشور ما و استان ما نوبت ها چند روزه انجام می شود.
دکتر دهقانی با اشاره به کمبود نقدینگی در دانشگاه یادآور شد: افزایش تعرفه ها به نسبت تورم بسیار پایین است که مشکلات عدیده ای برای مراکز درمانی ما ایجاد کرده است و از طرفی برخی شرکت های پزشکی کالا را بعد از واریز نقدی تحویل ما می دهند.

معاون درمان دانشگاه نیز با بیان اینکه در سال های گذشته کیفیت خدمات درمانی در استان رشد چشمگیری داشته است، گفت: دانشگاه با راه اندازی بخش ها و سامانه های مختلفی بعد نظارتی را جدی دنبال کرده است.

دکتر جلال احمدی تاکید کرد: سامانه ۱۹۰ از سوی وزارت بهداشت برای اعلام شکایات و اعتراضات پیش بینی شده است که از آحاد هم استانی ها انتظار داریم هر جایی احساس می کنند ضعفی در سیستم درمانی وجود دارد گزارش کنند.
سید حسن مقدس دادستان بیرجند نیز با اشاره به تشکیل برخی پرونده های تخلف از جمله ارائه داروهای غیر مجاز با همکاری حوزه بهداشت و درمان استان بر آشنایی کارشناسان و مدیران دانشگاه با قوانین نظارتی تاکید کرد.

محدثی معاون اداره کل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی نیز با بیان قوانین برخورد با متخلفان در حوزه بهداشت و درمان و همچنین پرونده های تخلفی که با گزارش دانشگاه علوم پزشکی تشکیل می شود، تاکید کرد: برای رسیدگی به پرونده ها باید اطلاعات و مستندات کافی وجود داشته باشد.

سرپرست اداره کل بازرسی خراسان جنوبی نیز با بیان اینکه پیش فرض های مثبت و منفی در محیط بازرسی خیانتی بزرگ است، گفت: در بازرسی ها و نظارت ها حتما استفاده از کارشناسان حراستی و حقوقی می تواند نظارت ها را کیفی تر کند
مظهری تاکید کرد: تمرکز بر پیدا کردن ضعف ها و چالش ها بدون توجه به ارائه راهکار و نقاط قوت موجب نا امیدی مردم خواهد شد .
سرپرست اداره کل بازرسی خراسان جنوبی بر اطلاع رسانی به موقع خدمات نظام تاکید کرد و یادآور شد: سیستم اطلاع رسانی از سیستم خدمت رسانی عقب تر است و اگر می خواهیم امید به جامعه تزریق کنیم بی شک مردم باید خدمات ارائه شده را بدانند .
مظهری اضافه کرد: رفتار بدون القا و پرهیز از بازرسی احساسی جز اخلاق حرفه ای بازرسان می باشد .

دکتر علی حسین زاده مدیر نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان دانشگاه نیزهدف از برگزاری کارگاه را تشریح قوانین نظارتی و آشنایی همکاران و مدیران بیمارستان ها، مدیران ستادی و کارشناسان با آیین نامه ها و قوانین نظارت بر درمان خواند.

در این جلسه پزشکان،کارشناسان و مدیران نظارتی دانشگاه نیز به بیان دیدگاه های خود پرداختند.
ای ن ک ارگاه با استقبال بالای کارشناسان و مدیران نظارتی از سراسر استان همراه بود.