برگزاری مدرسه تابستانه غیرحضوری پروژه بینالمللی فارمر توسط دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، در این مدرسه تابستانه، ۱۰ درس مختلف از پیش تعیینشده در طرح فارمر مرتبط با رشته مکاترونیک در کشاورزی توسط استادان دانشگاههای مذکور به زبان انگلیسی ارائه گردید.
محتویات دروس از قبیل فایلهای ویدئویی، منابع درسی به فرمت پی دی اف به همراه آزمونها در سیستم یادگیری مودل بارگزاری شده و دانشجویانی از نقاط مختلف دنیا با توجه به اطلاعرسانی انجام شده در این مدرسه تابستانه ثبت نام نمودهاند.
نرمافزار مودل که یک سیستم مدیریت یادگیری مجازی است در بسیاری از دانشگاهای دنیا و نیز در ایران مورد استفاده قرار می گیرد. مدیریت نرمافزاری و سختافزاری این نرمافزار در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل بر عهده مرکز کامپیوتر دانشگاه بوده است که در طی این مدرسه تابستانه وظیفه بارگزاری محتویات درسی، ثبت نام از دانشجویان و استادان، ارتقای نرمافزاری به منظور پخش فایلهای ویدئویی درسی با سرعت بالاتر و جلوگیری از ترافیک به علت استفاده همزمان کاربران برای مشاهده دروس و تهیه گزارشهای آماری مرتبط با دانشجویان را برعهده داشتهاند.
در این مدرسه تابستانه تعداد ۳۵۵ دانشجو شرکت کردهاند که از این میان تعداد دانشجویان ایرانی شرکت کننده ۷۸ نفر و تعداد دانشجویان شرکتکننده از دانشگاه صنعتی نوشیروانی ۲۹ نفر بود. از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل دو درس ارائه گردید که با استقبال بسیار خوبی از سوی شرکتکنندگان مواجه شد و تعداد شرکتکنندگان در این دروس از میانگین بالاتر بوده است. پس از بررسی نهایی ارزیابی این دروس، به شرکتکنندگانی که موفق به گذراندن دروس با نمره مطلوب شده اند، گواهی حضور در این مدرسه تابستانه اعطا خواهد شد.
گفتنی است پروژه فارمر بهمنظور تعریف، تصویب و اجرای دوره کارشناسی ارشد مهندسی مکاترونیک با تمرکز در حوزه هوشمندسازی فرآیندهای کشاورزی میان دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل و ۹ دانشگاه از کشورهای اروپایی شامل آلمان، ایتالیا، روسیه و جمهوری اسلواک که در قالب برنامه اقدام اتحادیه اروپا برای جابجایی دانشجویان (اراسموس) در زمستان ۱۳۹۶ در شهر ایلمناوی آلمان منعقد شد. این طرح بهمنظور توسعه دانش کاربردی مکاترونیک در فرآیندهای کشاورزی و نیز تربیت متخصصان این حوزه در دو کشور ایران و روسیه، در دوره کارشناسی ارشد مکاترونیک کشاورزی، طراحی و راهاندازی گردیده است.
ل.م ۵۴/