عمومی | دانشگاه علامه طباطبائی

معاون فرهنگی دانشگاه: با تاسیس کانون دانش‌آموختگان ارتباطمان با شما حفظ می‌شود

معاون فرهنگی دانشگاه: با تاسیس کانون دانش‌آموختگان ارتباطمان با شما حفظ می‌شود



معاون فرهنگی دانشگاه: با تاسیس کانون دانش‌آموختگان ارتباطمان با شما حفظ می‌شود

جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی با حضور حسین سلیمی، رئیس دانشگاه، اعضای هیئت رئیسه، جمعی از استادان، فارغ التحصیلان و خانواده های آنها در سالن همایش های برج میلاد تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از عطنا ، دکتر وحید شالچی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در این مراسم در سخنانی گفت این آیین از جهتی بدرقه ای است برای دانش آموختگان و ما به دنبال گرامی داشتن آخرین حضور های شما در دانشگاه هستیم و از طرفی هم برعکس، ما قصد داریم بیان کنیم که شما همیشه دانشجوی دانشگاه علامه طباطبائی هستید

او ادامه داد: دانشگاه علامه طباطبائی با تاسیس کانون دانش آموختگان هدفش این است که بتواند با دانشجویان ارتباط و پیوندش را حفظ کند .

دکتر شالچی سخنان خود را در چند نکته بین کرد: نکته اول این است که، آرزوی شما که دانش آموخته می شوید این است دانش و مهارت های حرفه ای آن رشته ای را که فارغ التحصیل شده اید، به دست آورده باشید. ما مطمئن هستیم شما از بهترین دانش آموختگان در حوزه خودتان هستید .

وی افزود: اگر ما به تاریخچه چند دهه دانشگاه علامه طباطبائی در حوزه های مختلف علمی از جمله فرهنگ، سیاست، اقتصاد و حتی ورزشی نگاه کنیم، دانش آموختگان بزرگی داشته است و چهره های موثری در فرهنگ، اقتصاد و سیاست این سرزمین بوده اند و ما مطمئن هستیم در بین فارغ التحصیلان دانشگاه علامه طباطبائی انسان ها و شخصیت های بزرگی در حوزه های مختلفی ظهور خواهند کرد .

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیان کرد: آرزوی هر دانشگاهی است که دانش آموختگانش علاوه بر دانش و مهارتی که کسب کرده اند با اخلاق آکادمیک، فارغ التحصیل شوند تا در موقعیت های شغلیشان موفق و نقششان را در جامعه درست ایفا کنند. دانش آموختگانی که کار تیمی بهتری بلد هستند، قدرت تطبیق پذیری با شرایط را بهتر دارند و از دانش بهتر استفاده می کنند در آینده موفقتر خواهند بود .

دکتر شالچی تاکید کرد: هر نسلی که فارغ التحصیل می شود، توانایی ها و چالش هایی را خواهد داشت و نسل شما هم در حوزه اشتغال و دیگر حوزه ها، چالش های جدی خواهد داشت. اما ما مطمئنیم اگر مواجه علمی با چالش ها داشته باشیم و پشتکار و روحیه آکادمیک را داشته باشیم، حتماً بر این چالش ها چیره می شوید .

او در پایان گفت: سرنوشت هر نسل را چالش هایش تعیین نمی کند. بلکه نحوه رویکرد و مواجهه با این چالش ها تعیین می کند و ما خیلی به نسل شما امیدواریم و امیدواریم ضمن اینکه کیفیت زندگی خوبی برای خود و خانواده تان رقم خواهید زد، برای جامعه هم مواجهه مسئولانه ای خواهید داشت .