عمومی | دانشگاه شیراز

اعزام کاروان ورزشی دختران و پسران دانشجو به المپیاد ورزش‌های همگانی

دکتر محمدحسین عبدالهی، مدیر تربیت بدنی دانشگاه شیراز، از اعزام ۷۰ نفر از دانشجویان دانشگاه شیراز به چهارمین المپیاد ورزش های همگانی در تابستان ۱۳۹۸خبر داد.
وی اظهار داشت : این گروه اعزامی که نیمی از آن ها را دختران و نیمی پسران تشکیل می دهند، در جریان رقابت هایی با دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی استان فارس که در اسفندماه ۹۷ برگزار شد، سهمیه ورود به المپیاد کسب نموده اند.
مدیر تربیت بدنی دانشگاه شیراز گفت :کاروان ورزشی این دانشگاه در قالب گروه های ورزشی والیبال، بسکتبال، فوتسال، آمادگی جسمانی، هند پلو، دارت و هفت سنگ در چهارمین المپیاد ورزش های همگانی تابستانی شرکت می کنند.
دکتر عبدالهی شرکت دانشجویان در المپیاد ورزش های همگانی را، فعالیتی در راستای رسالت توسعه ی ورزش های همگانی توصیف و خاطر نشان کرد: توسعه ی ورزش دانشگاه، از مهم ترین اولویت های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است و فعالیت بدنی دانشجویان و شرکت در برنامه های ورزش همگانی ، می تواند سهم بسزایی در ارتقای سطح سلامت جسمانی، روانی و اجتماعی جامعه ی دانشگاهی داشته باشد.
وی افزود: این مسابقات در بخش دختران از ۲۶ تا ۳۱ تیرماه امسال به میزبانی دانشگاه الزهرا تهران و در بخش پسران از ۳ تا ۸ مردادماه به میزبانی دانشگاه بوعلی همدان برگزار خواهد شد.
دکتر عبدالهی در بخش دیگری از سخنانش به ظرفیت های ورزشی دانشگاه شیراز اشاره کرد و گفت : بر اساس برنامه ریزی های مدون ، تلاش می شود که برنامه های در همه ی سطوح گسترش یابد.
وی ادامه داد : با همین رویکرد ، تابستان امسال برنامه های متعدد ورزشی در رشته ها و گروه های سنی مختلف، با حضور دانشگاهیان و گروه های مختلف مردم در اماکن ورزشی دانشگاه شیراز در حال برگزاری است.
استاد بخش تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه شیراز گفت : متاسفانه در برخی سالن های ورزشی سطح شهر، انگیزه اقتصادی بر تندرستی غلبه پیدا کرده و تمریناتی به افراد داده می شود که نه تنها برای آنان مفید نیست بلکه سبب آسیب دیدگی در کوتاه مدت و بلند مدت می شود.
مدیر تربیت بدنی دانشگاه شیراز با بیان اینکه فعالیت در سالن های ورزشی این دانشگاه بر اساس استانداردها و زیر نظر اساتید و کارشناسان خبره ورزشی صورت می گیرد ، تصریح کرد : به همین دلیل، این اطمینان و اعتماد در بین اقشار مردم و گروه های سنی مختلف وجود دارد که در محیطی امن و به دور از انواع آسیب ها، فعالیت های ورزشی انجام می شود.
دکتر عبدالهی تصریح کرد : علی رغم برخی مسائل و مشکلات ، از نظر فضاهای ورزشی دانشگاهی مشکلی نداریم و توسعه ساختاری تربیت بدنی در دانشگاه شیراز صورت گرفته ؛ اما این فضاها باید مدیریت شود تا ورزش بیش از پیش توسعه یابد.
وی ادامه داد : برای بهبود و گسترش ورزش های همگانی ، قهرمانی ، تفریحی و آموزشی ، برنامه های عملیاتی در مدیریت تربیت بدنی دانشگاه شیراز تدوین شده و توسعه سلامت و تندرستی ، به عنوان رسالت اصلی این مدیریت تعریف شده است.
استاد بخش تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه شیراز در بخش دیگری از سخانش از بی توجهی به ورزش در مدارس هم انتقاد کرد و گفت : متاسفانه نسبت به فلسفه ورزش و اینکه دانش آموزان چرا و چگونه باید ورزش کنند ، در آموزش و پرورش بی توجهی می شود.
دکتر عبدالهی با بیان اینکه در بسیاری از کشورهای توسعه یافته در مدارس بسیار به مسائل ورزشی توجه می شود ، اظهار داشت : ما الان کتاب ورزش در مدارس نداریم و دانش آموزان مرجعی را در اختیار ندارند که بخوانند و اطلاعات ورزشی به دست آورند.
وی بیان کرد : خوشبختانه ''مرکز تخصصی تندرستی و علوم ورزشی '' در دانشگاه شیراز راه اندازی شده و زیر نظر اساتید توانمند بخش تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه در زمینه های مختلف از جمله : آسیب شناسی و حرکات اصلاحی، آنالیز بدن و کنترل وزرن از طریق ورزش و تغذیه ورزشی، برنامه های تمرینی ، روان شناسی ورزشی، مدیریت باشگاه داری و مدیریت رویدادهای ورزشی ، به دانشگاهیان و عموم مردم خدمات ارائه می نماید.