عمومی | پژوهشکده بیمه

در سه مرکز استان برگزار می شود دو روز دیگر رقابت ۲۵۰۰ متقاضیان آزمون نمایندگی آداب و بیمه های زندگی

۲۷ تیرماه ۲۵۰۰ متقاضی اخذ نمایندگی فروش بیمه‌های عمر و آزمون آداب در ۳ مرکز استان کشور شامل تهران، شیراز و ارومیه رقابت می کنند.
روابط عمومی پژوهشکده بیمه اعلام کرد این آزمون با ۱۵۴۲ متقاضی آزمون آداب و حدود ۹۵۶ نفر متقاضی اخذ نمایندگی فروش بیمه‌های عمر در محل دانشگاه پیام نور سه مرکز استان برگزار می شود.
گفتنی است نتایج این آزمون‌ها از طریق سامانه آزمون‌ پژوهشکده بیمه اعلام می‌شود و پذیرفته‌شدگان می‌توانند برای دریافت گواهینامه قبولی و سپری نمودن ادامه فرایند دریافت پروانه فعالیت، برابر شرایط مندرج در آیین‌نامه های ۷۵، ۹۲ و ۹۶ مصوب شورای عالی بیمه اقدام نمایند.
شرکت کنندگان می توانند در سامانه آزمون مقررات، آیین نامه ها، منابع و همچنین نمونه سوالات و پاسخنامه‌ آزمون‌های برگزار شده مشاهده نمایند و گواهینامه خود را نیز از این سامانه دریافت نمایند.