عمومی | دانشگاه علوم پزشکی قزوین

هم اندیشی استانی در قزوین برای ارتقای سلامت هشت محصول مهم کشاورزی

مهندس هدایت آزادروش، مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: در نشست کمیته تخصصی امنیت غذایی استان قزوین، درباره ارتقای سلامت هشت محصول مهم کشاورزی، هم اندیشی شد.

ایشان اظهار کرد که در این نشست، گزارش اقدامات انجام شده در خصوص طرح ارتقای سلامت و کاهش آلاینده‌ها در هشت محصول مهم کشاورزی، شامل: خیار گلخانه‌ای، خیار مزرعه‌ای، گوجه ‌فرنگی گلخانه‌ای، گوجه‌ فرنگی مزرعه‌ای، پیاز، سیب‌زمینی، سیب درختی و انگور توسط سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین مطرح شد و در این خصوص تبادل نظر شد.

یادآور می شود، این نشست، روز ۱۹ تیر ۱۳۹۸ با حضور اعضای کمیته، متشکل از مدیر و کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین و نمایندگان سازمان های عضو در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو برگزار شد.