عمومی | وزارت علوم،تحقیقات و فناوری

تاکید بیانیه گام دوم بر واگذاری مسئولیت‌ها به نسل چهارم انقلاب

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه محقق اردبیلی، حجت الاسلام و المسلمین رستمی در گردهمایی اساتید دانشگاه‌های استان اردبیل با اشاره محوریت گام دوم انقلاب اسلامی اظهار داشت: بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی دارای پیام های متعدد بود که یکی از این پیام ها به نسل اول انقلاب برای کنار کشیدن و واگذاری مسئولیت به نیروهای جوان است.
وی با بیان اینکه یکی دیگر از پیام‌های گام دوم انقلاب اسلامی ماموریت به نسل جدید برای اداره کشور است، تصریح کرد: علیرغم تلاش‌های دشمن برای ناکارامد نشان دادن نظام و انقلاب، بیانیه گام دوم نشان داد که کشور برای ۴۰ سال دوم انقلاب اسلامی هم برنامه‌ریزی کرده است و این هم پیامی برای دشمنان نظام و انقلاب بود.
حجت الاسلام و المسلمین رستمی با اشاره به اینکه نسل چهارم انقلاب اسلامی جنگ، انقلاب و خیلی از سختی‌های دیگر را ندیده است، ادامه داد: این نسل بدتر از نسل‌های گذشته مورد هجمه دشمنان قرار دارد و در این فضا فعالان آموزش عالی کشور برای تربیت نسل‌های جوان مسئولیت سنگینی دارد.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور عنوان کرد: دشمنان نظام و انقلاب اسلامی برای ضربه به ایران هر کاری که می‌توانستند انجام داده‌اند و تنها جنگ را تحمیل نکرده‌اند و مطمئناً تا زمانی که توان و اقتدار نظامی و دفاعی کشور قوی است، آنها دنبال گزینه جنگ نخواهند رفت.
دکتر عزیز حبیبی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی در ادامه گفت: اساتید دانشگاه مدافع نظام و انقلاب اسلامی هستند و امروز انقلاب اسلامی سرافرازانه وارد دهه پنجم شد.
وی با اشاره به اینکه ایران به دلیل روحیه استکبارستیزی هزینه‌های سنگینی را متقبل شده است، ادامه داد: دانشگاهیان می‌توانند با علم و عمل، هزینه‌های آرمان‌گرایی کشور را کاهش دهند و باید در این زمینه بیش از پیش تلاش و برنامه ریزی کرد.
دکتر حبیبی با اشاره به اینکه ایجاد امید و نشاط و افزایش خودباوری در نسل های جدید می‌تواند آینده پرثمری برای کشور رقم بزند، ابراز امیدواری کرد: کشور با همدلی و همکاری همه اقشار می‌تواند در مقابل تکانه‌های خارجی و جنگ اقتصادی تحمیلی به مانند گذشته سربلند بیرون آید.
حجت الاسلام و المسلمین عبدالله حسنی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی و رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان اردبیل گفت: امروز افتخار ما این است که خادم سرمایه ملی- اجتماعی کشور یعنی دانشجویان هستیم و باید در بحث تربیت نسل ها اهتمام ویژه ای داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه اساتید دانشگاه ها باید در کنار مباحث تخصصی، تزکیه را هم به دانشجویان آموزش دهند تا منجر به ایجاد تعهد شود، ادامه داد: باید بهترین نسل را تربیت کنیم تا آینده کشور هر روز درخشان‌تر از دیروز باشد.
گقتنی است در این گردهمایی اساتید دانشگاه‌های استان به ارائه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.

دانشگاهیان در رشد و پرورش جوانان مسئول هستند
حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی در نشست مشترک با روسای دانشگاه ها و مسئولان دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان اردبیل، دانشگاه ها را محل رشد جوانان دانست و گفت: وقتی در دانشگاه اقدامی در راستای رشد دانشجویان انجام شود، ما نیز در رشد و پاداش آن سهیم خواهیم بود و همچنین اگر کوتاهی کرده باشیم در آن کوتاهی سهیم هستیم.
وی با بیان اینکه دوام یک انسان در عالم آثار و باقیات او است و در همین زمینه نسل و فرزند جزو ماندگارترین سرمایه های انسان هستند، افزود: ارزشمندترین سرمایه ها را خانواده ها پرورش داده و در اختیار ما دانشگاهیان قرار داده اند و ما نیز در همین خصوص در حد توان خود مسئول هستیم.
حجت الاسلام والمسلمین رستمی با اشاره به تاثیر فضای مجازی و تغییر گروه های مرجع در جامعه، تصریح کرد: در همین راستا باید به وظایف خود درست عمل کنیم.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور با بیان اینکه فضا و شرایط امروز شرایط آسانی نیست، گفت: در این شرایط است که نحوه مدیریت خود را نشان می دهد و امیدواریم جزو کسانی باشیم که در دوران سختی، قدمی برای خدمت به نظام و مردم برداشته باشیم.
دکتر عزیز حبیبی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی ضمن قدردانی از دید وسیع و شناخت عمیق رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور نسبت به دانشگاه ها، گفت: در استان اردبیل آموزش عالی به صورت گسترده در چهل سال گذشته شروع شده و آموزش عالی استان مدیون انقلاب است.
وی ضمن معرفی دانشگاه محقق اردبیلی، افزود: این دانشگاه به عنوان بزرگترین دانشگاه استان از مهر ماه سال ۱۳۵۷ فعالیت خود را با ۳۰ نفر دانشجو آغاز کرد و امروز دارای حدود ۱۱ هزار نفر دانشجو در این دانشگاه هستیم.
دکتر حبیبی با بیان اینکه علاوه بر دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان دانشگاه مادر استان، دانشگاه های علوم پزشکی، آزاد اسلامی، پیام نور، علمی کاربردی و موسسات غیرانتفاعی در استان فعال هستند، تصریح کرد: در استان اردبیل انسجام خوبی میان دانشگاه ها حاکم است و همکاری های بین دانشگاهی در حد عالی قرار دارند.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به فشارهای ناجوانمردانه اقتصادی توسط دشمنان به میهن اسلامی ایران، گفت: در همین راستا همدلی میان دانشگاه ها و دفاتر نهاد رهبری در خصوص مدیریت هزینه ها، صرفه جویی و غیره مشهود است و می توان با همدلی بیشتر این مسیر سخت را با آرامش دوچندان طی کرد و با تقویت اخوت، تاب آوری خود را در مقابل مشکلات ارتقا دهیم.
حجت الاسلام والمسلمین عبدالله حسنی رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان اردبیل نیز با بیان اینکه همدلی و همکاری زیبایی میان روسای دانشگاه ها در استان اردبیل وجود دارد، گفت: ما در استان اردبیل کوچکترین تنشی را در سطح دانشگاه ها نداریم.
وی با بیان اینکه مسئولیت دانشگاه های استان اردبیل در دست افراد انقلابی، ولایی و معنوی است، افزود: در خصوص اجرای برنامه های فرهنگی در دانشگاه های استان نیز شاهد هماهنگی خاصی هستیم؛ بطوریکه در برنامه هایی همچون عزاداری محرم، راهپیمایی و غیره دانشگاه ها به صورت دسته جمعی حرکت می کنند که این نشان از وحدت میان دانشگاهیان و دفاتر نهاد رهبری است.
گفتنی است در ادامه اعضای حاضر در نشست به ارائه دیدگاه های خود پرداختند.
ل.م ۵۴