عمومی | دانشگاه صنعتی اصفهان

تاکید قائم مقام وزیر علوم بر بین المللی شدن دانشگاه صنعتی اصفهان

در این نشست که با هدف بررسی راهکارهای ارتقای جایگاه بین‌المللی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد، قائم‌مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور بین‌الملل با ابراز خرسندی از حضور در یکی از دانشگاه‌های برتر کشور، گفت: این دانشگاه با توجه به امکانات و ظرفیت‌های عالی در زمینه‌های مختلف علمی، آموزشی و پژوهشی و حضور افراد صاحب‌نظر و توانمند، باید بین‌المللی شود.

دکتر حسین سالار آملی افزایش ظرفیت علمی، استفاده از ایده‌های جدید و رشد و شکوفایی را از جمله مزایای بین‌المللی‌شدن دانشگاه‌ها عنوان کرد و افزود: نوآوری در پناه دیدن افراد جوامع دیگر اتفاق می افتد و حرکت بالنده دانشگاه ها نیز در مسیر بین‌المللی شدن رخ می‌دهد.

وی با تاکید بر این که بین‌المللی‌شدن، مدنظر دانشگاه های نوظهور دنیا است، ادامه داد: این موضوع کیفیت، آینده دانشگاه و حضور دانشجویان در دانشگاه را تضمین می نماید.

قائم‌مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور بین‌الملل، با تاکید بر پشتیبانی این وزارتخانه از بین‌المللی شدن دانشگاه صنعتی اصفهان، تصریح کرد: رفع مشکلات جامعه و صنعت، توانمندسازی دانشجویان و بین‌المللی شدن دانشگاه‌ها از جمله سیاست‌های کلان آموزش عالی کشور است.

سالار آملی بین‌المللی شدن دانشگاه‌ها در سطح استادان را از مهمترین ملزومات حال حاضر عنوان کرد و گفت: این موضوع پایدارترین سطح دانشگاه است که می‌تواند آن دانشگاه را برای همیشه بین‌المللی نماید.

وی با اشاره به لزوم طراحی و دنبال کردن نقشه راه بین المللی سازی دانشگاه، افزود: شفاف نمودن کشورهای هدف برای بین المللی شدن موجب جلوگیری از هدر رفت انرژی و سرمایه های مالی می‌شود.

قائم‌مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور بین‌الملل با بیان این که بین‌المللی‌شدن دانشگاه ها صرفه‌جویی در هزینه‌ها و درآمدزایی نهایی را به دنبال دارد، اضافه کرد: استفاده از ظرفیت کشورهای منطقه برای توسعه روابط بین الملل، همچون اقلیم کردستان عراق، توسعه دوره های مشترک علمی و همکاری در پروژه های علمی بین المللی مانند سازمان پژوهش های هسته ای اروپا (CERN) ، بستر مناسبی برای رشد در این زمینه را فراهم می آورد.

در ادامه این نشست نیز اعضای هیات رئیسه دانشگاه صنعتی اصفهان با تاکید بر لزوم حمایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مسیر بین المللی شدن، به ارایه پیشنهادات خود در راستای تسهیل روند فعالیت های علمی و پژوهشی این دانشگاه پرداختند.