عمومی | دانشگاه تهران

سومین برنامه «روزی با دانشگاه تهران» برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی ، سومین دوره از برنامه «روزی با دانشگاه تهران» با شعار «دانشگاه تهران؛ دانشگاه نخبگان»، دوشنبه ۷ مرداد ۱۳۹۸ از ساعت ۹ تا ۱۶ در پردیس‌ها و دانشکده‌های دانشگاه تهران برگزار می‌شود.
این برنامه در راستای ارتباط دانشگاه و جامعه، آشنایی مردم به‎ویژه دانش‎آموزان با فضای دانشگاه و نشان‎دادن فضای علمی با نشاط و به‎منظور ایجاد علاقه، انگیزه و روحیه تلاش برای ورود به «دانشگاه تهران» به عنوان نماد آموزش عالی ایران و جذب دانشجویان برتر، برگزار می‌شود و علاقه‎مندان می‌توانند از ۲۵ تیر تا ۴ مرداد ماه با مراجعه به سایت اداره کل فرهنگی و اجتماعی برای شرکت در این برنامه ثبت‌نام کنند.
اهداف این برنامه شامل آشنایی دانش‎آموزان با رشته‌های تحصیلی دانشگاه تهران، آشنایی با امکانات و تسهیلات ویژه دانشگاه تهران برای دانشجویان، معرفی امکانات، موقعیت، جایگاه ملی و بین‎المللی دانشگاه تهران برای دانش‎آموزان، خانواده‌ها و مربیان، آشنایی با فضاهای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و رفاهی دانشگاه تهران، معرفی قطب‌های علمی دانشگاه تهران برای جذب دانش‎آموزان برتر، معرفی چهره‌های ماندگار، دانشمندان جوان و دانشجویان موفق دانشگاه تهران و آشنایی با اهداف، ارزش‌ها و سبک زندگی در دانشگاه تهران است.
جامعه هدف این برنامه دانش‎آموزان نخبه و علاقه‎مند، خانواده دانش‎آموزان و مربیان و مدیران مدارس برتر، هستند. در این برنامه، افراد علاقه‌مند برای آشنایی با دانشگاه تهران، رشته‌های تحصیلی، اعضای هیات علمی، مفاخر، دستاوردها، امکانات و تجهیزات آن می‌توانند از دانشگاه دیدن کنند.
گفتنی است، در این مراسم یک‌روزه، تورهای بازدید از مراکز علمی، فرهنگی و تاریخی دانشگاه تهران، نشست‌های تخصصی در خصوص معرفی رشته‌های تحصیلی و زمینه‌های اشتغال و کارآفرینی و برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری برای دانش‌آموزان، داوطلبان ورود به دانشگاه و خانواده‌های آنان تدارک دیده شده است.