اعزام جهادگران دانشگاه علوم پزشکی شاهرود به مناطق طرود و گلستان
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آموزش در حوزه های سلامت جسمی و روانی و سبک زندگی را از مهمترین فعالیت های جهادگران در این روستاها برشمرد و تصریح کرد: این آموزشها متناسب با نیاز مردم هر منطقه برنامه ریزی می شود برای نمونه مجاورت با دام نیازمند رعایت برخی مسائل بهداشتی است و یا در منطقه طرود که بانوان در عرصه قالی بافی فعالیت دارند در معرض آسیب های ناشی از نشستن طولانی مدت و یا مشکلات بینایی قرار می گیرند و آموزش می تواند سبب پیشگیری از بسیاری مشکلات شود.
دکتر آقایان به انجام اقدامات درمانی هم اشاره کرد و گفت: هماهنگی های لازم با حوزه های درمانی انجام می شود تا در صورت نیاز پزشک متخصص نیز در این مناطق حضور یابد.
اسماعیل عاشوریان مقدم مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با اشاره به برگزاری اردوی جهادی بسیج دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در تیر و مرداد امسال در ۲ بخش خواهران و برادران، ابراز داشت: اردوی خواهران ۲۰ تا ۳۰ تیرماه با حضور ۱۸ نفر و اردوی برادران ۳۰ تیرماه تا ۱۰ مردادماه با حضور ۱۵ دانشجوی بسیجی در دهستان طرود بخش مرکزی شاهرود برگزار می شود.
مدیر فرهنگی دانشگاه یادآور شد: روستای گلستان بخش بسطام نیز چهار تا ۱۱ مرداد ماه ، میزبان اردوی کانون جهادی علمدار با حضور ۲۲ دانشجوی دختر دانشگاه علوم پزشکی شاهرود است.
گفتنی است، دانشگاه علوم پزشکی شاهرود انجام فعالیتهای جهادی بهداشتی و فرهنگی به مدت ۴۲ روز را در کارنامه سال گذشته خود دارد. این فعالیت ها در مناطق محروم شهرستانهای شاهرود و میامی مانند شهرک شهید بهشتی، روستای گلستان و دهستان طرود انجام شده است.
شایان ذکر است :اردیبهشت امسال نیز مشاور معاونت فرهنگی و دانشجویی درامور مجلس و دبیر ستاد مرکزی فعالیت های جهادی وزارت بهداشت، طی نامه ای از فعالیت های جهادی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در سال ۹۷ تقدیر کرد.