عمومی | پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با الزامات، مستندسازی و ممیزی استاندارد ISO/IEC ۱۷۰۲۵

.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری ،در این دوره که با حضور کارشناسان آزمایشگاه ها و کارگاه های پژوهشکده حفاظت و مرمت آثار تاریخی - فرهنگی همراه بود، مبانی استانداردسازی فعالیت‌های آزمایشگاهی و الزامات  ISO/IEC ۱۷۰۲۵ و چگونگی پیاده‌سازی آن در آزمایشگاه، ارایه شد.
احمد ظهیرمیردامادی، مدیر کیفیت پژوهشگاه مواد و انرژی و دبیر کارگروه استاندارد و کالیبراسیون شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی مدرس این دوره پس از برگزاری کارگاه به همراه معاونت مجموعه و رابط شبکه، از امکانات و توانمندی‌های تعدادی از آزمایشگاه های پژوهشکده حفاظت و مرمت آثار فرهنگی –تاریخی بازدید و طی جلسه ای ، الزامات و راه‌کارهای اجرایی برای استقرار استاندارد ISO/IEC ۱۷۰۲۵ در این مجموعه را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
گفتنی است، استاندارد بین‌المللی ISO/IEC ۱۷۰۲۵ در راستای مدیریت کیفیت فعالیت‌های آزمایشگاه‌های انجام آزمون، کالیبراسیون و نمونه‌برداری تدوین شده و هدف از استقرار آن، اطمینان از صحت و دقت نتایج ارایه شده به مشتریان است. الزامات این استاندارد، همه فعالیت‌های سیستمی (مدیریتی) و فنی آزمایشگاه را شامل می‌شود تا آزمایشگاه بتواند پاسخ‌هایی دقیق و صحیح در اختیار مشتریان خود قرار دهد.
شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی درراستای گرفتن اعتبارنامه و به کار بردن این استاندارد از آزمایشگاه‌های عضو قطعی خود حمایت کارشناسی و مالی می‌کند که این دوره نیز در همین راستا و توسط کارگروه استاندارد و کالیبراسیون این شبکه برنامه‌ریزی و تشکیل شد.