عمومی | دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور

واحد نور؛ میزبان بیش از ۱۴۰۰ داوطلب آزمون سراسری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور، محمد احمدی در جلسه توجیهی کنکور که در سالن کنفرانس این واحد دانشگاهی برگزار شد، گفت: در راستای تعامل بیشتر با برگزارکنندگان کنکور سراسری، دانشگاه آزاد اسلامی نور چند سالی است که میزبانی آزمون سراسری این شهرستان را بر عهده گرفته است.

وی در جمع مراقبان و رابطان کنکور بیان کرد: «فضای کنکور باید به دور از هرگونه استرس و اضطراب و همراه با نظم و آرامش باشد تا داوطلبان بتوانند به خوبی حاصل زحمات خود را در طول چند سال تحصیلی به دست آورند.

رئیس واحد نور با اشاره به اینکه داوطلبان باید در فضای رقابتی و سالم به سوالات پاسخ دهند، گفت: عوامل برگزاری کنکور نیز ضمن رعایت نظم و انظباط، با تلاش و همدلی در راستای برگزاری مناسب، سالم و بدون حاشیه کنکور کمک کنند.

وی افزود: «آزمون گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح پنج‌شنبه سیزدهم تیر، آزمون هنر بعد از ظهر پنجشنبه، آزمون تجربی صبح جمعه چهاردهم تیر، آزمون زبان‌های خارجی بعدازظهر روز جمعه برگزار می‌شود.

محمد احمدی گفت: فرآیند همه آزمون‌های نوبت صبح ساعت ۷ و آزمون‌های نوبت عصر نیز از ساعت ۳۰: ۱۴ آغاز می‌شود.

رئیس واحد نور تاکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی نور برای رفاه حال داوطلبان و خانواده‌های آنان امکانات رفاهی مناسبی را فراهم کرده است و آماده خدمت‌رسانی به آنان است.

این مسئول دانشگاهی افزود: در کنکور امسال مجموعاً تعداد ۱۴۲۱ نفر پسر و دختر که در رشته‌های علوم ریاضی و فنی ۲۱۴ نفر، علوم انسانی ۳۶۶ نفر، هنر ۱۰۷ نفر، علوم تجربی ۵۶۸ نفر و زبان‌های خارجی ۱۶۶ نفر در دو نوبت صبح و عصر در دو روز به رقابت می‌پردازند.