عمومی | دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

ارتقا فعالیت روابط عمومی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی نسبت به سال های گذشته

سرپرست روابط عمومی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی از پردیس مکانیک این دانشگاه بازدید و با دکتر مجید بازارگان رئیس دانشکده مهندسی مکانیک این دانشگاه گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، دکتر بازارگان رئیس دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در این جلسه روابط عمومی را ویترین هر مجموعه ای عنوان کرد و ضمن مقایسه فعالیت های سال های قبل اداره روابط عمومی دانشگاه با برنامه های جاری آن، از دستاندرکاران اداره روابط عمومی دانشگاه باتوجه به کمبود نیرو و امکانات، تقدیر و از فعالیت های اجرایی آن ابراز رضایت کرد.
وی رسالت درون سازمانی روابط عمومی را القا حس خواجه نصیری بودن در فضای دانشگاهیان این دانشگاه تبیین کرد.
رئیس دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی تاکید کرد: اطلاعات باید بصورت نظام مند و بصورت سیستماتیک در اختیار اداره روابط عمومی قرار گیرد در این راستا لازم است ساختاری منظم تعریف شود.
دکتر بازارگان خاطرنشان کرد: بهتر است هر دانشکده یکی از اعضای هیات علمی خود را بعنوان رابط روابط عمومی معرفی کند.
وی عنوان کرد در این زمینه نبایداز ظرفیت و پتانسیل گروه ها و تشکل های دانشجویی نیز غفلت کرد به نحوی که می توان بواسطه ادبیاتی مناسب و جذاب، دانشگاهیان را در راستای خبر رسانی به روابط عمومی ترغیب کرد.
رئیس دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی گفت: تعالی روابط عمومی وابسطه به سرعت عمل در اطلاع رسانی و بروز رسانی مداوم و مستمر وب سایت دانشگاه است.
دکتر بازارگان افزود: در این راستا تولید کلیپ های کم حجم از فعالان دانشگاهی برای استفاده درون دانشگاهی یک امتیاز ویژه خواهد بود.

وی مسابقه عکس نوروزی را یکی از بهترین فعالیت های چند سال اخیر روابط عمومی عنوان کرد و گفت: لازم است این برنامه با جوایز نفیس تر در طول سال و بصورت ماهانه و مستمر همراه و با یک داوری شفاف برنامه ریزی و اجرا شود.
رئیس دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی اظهار داشت: روابط عمومی فضایی پر از هیجان و اخبار است بنابراین باید بستر ارتباط بدنه دانشگاه با روابط عمومی فراهم شود.
دکتر بازارگان گفت: خوابگاه های دانشگاه سوژه های بسیار مفیدی برای فعالیت های خبری دارند که نباید از آنها مغفول شد.
وی افزود: خوشبختانه در حال حاضر هویت روابط عمومی اثبات شده است، اما می تواند امکانات را بیشتر جذب کند.
رئیس دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی تاکید کرد: بهتر است بجای استفاده از تبلیغات بنری از مانیتورهای تعبیه شده در دانشکده ها استفاده شود که  دانشکده مکانیک آماده همکاری در این زمینه خواهد بود.
دکتر بازارگان از درآمدزایی بواسطه تبلیغات استقبال کرد اما آن را وابسته به موضوع و جایگاه دانشگاه دانست.