عمومی | دانشگاه علوم پزشکی جهرم

راه اندازی بیمارستان ۳۱۰ تخت خوابی جهرم، توسعه تحصیلات تکمیلی بویژه دستیاری های پزشکی جدید و ارتقاء بخش های فوق تخصصی سه اولویت مهم دانشگاه علوم پزشکی جهرم - ۱۳۹۸/۰۴/۱۲

نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی، تجهیز بیمارستان ۳۱۰ تخت خوابی جهرم در سال جاری، اضافه کردن چهارمین دستیاری پزشکی جدید، ارتقاء و توسعه بخش های فوق تخصصی مانن شیمی درمانی، آنژیوگرافی، جراحی قلب، آی وی اف و... را سه محور مهم در ارتقای حوزه بهداشت، درمان و آموزش دانشگاه علوم پزشکی جهرم دانست.

دکتر محمد رضا رضایی در جلسه این هفته هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی جهرم اظهار داشت: خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی جهرم عملکرد بسیار خوبی در تکمیل زیر ساخت های بهداشتی و درمانی خود داشته و با تجهیز مناسب آنها و تامین نیروهای مجرب در حوزه بهداشت و درمان توانسته خدماتی  فراتر از جهرم به هموطنان ارائه کند.

در ابتدای این جلسه دکتر محمد رحمانیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم ضمن تشکر از زحمات نماینده جهرم در پیشبرد اهداف دانشگاه علوم پزشکی جهرم ادامه جلسه گفت: زیر ساخت های بهداشتی و درمانی جهرم در چند سال اخیر دچار تحول شده است که این مهم بدون حمایتهای مستمر آقای دکتر رضایی امکانپذیر نبود.

وی افزود: یکی از خواسته های نماینده محترم جهرم از دانشگاه، ارتقاء شاخص های بهداشتی و درمانی در بخش ها و روستاهای شهرستان بوده که خوشبختانه در این بخش می توان گفت در بیشتر شاخص ها
شاهد بهبود و ارتقا بوده ایم.
وی در ادامه گفت: با تلاشهایی که صورت گرفته موفق شدیم حضور پزشکان و دندانپزشکان در خانه های بهداشت و مراکز بهداشتی، درمانی روستایی را بر اساس چارت تشکیلاتی وزارتخانه به حدود  ۱۰۰ درصد برسانیم.

وی در این زمینه افزود: همین طور از دو سال گذشته تاکنون تعداد خانه های بهداشت روستایی از ۶۳ خانه به ۷۱ خانه بهداشت رسیده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم با بیان این مطلب که در سال گذشته ۱۸ متخصص جدید به دانشگاه اضافه شده است گفت: یکی از مشکلات و مطالبات مردم بحث نوبت گیری پزشکان کلینیک های جهرم است؛ با توجه به مراجعه روزانه  ۲۲۰۰ مراجعه کننده به کلینیکها، تمام تلاشمان این است که با جذب متخصصین جدید بتوانیم مشکلات این حوزه را مرتفع کنیم.

وی تاکید کرد: از دغدغه های اصلی دیگر ما به بهره برداری رساندن بیمارستان ۳۱۰ تخت خوابی است. با توجه به سیاست دانشگاه مبنی بر فوق تخصصی کردن بخش های درمانی، تلاش می کنیم با تامین تجهیزات فوق تخصصی و به تبع آن جذب نیروهای فوق تخصص به سمتی حرکت کنیم که با شروع به کار این بیمارستان دیگر نیازی به ارجاع بیمار به مرکز استان وجود نداشته باشد.


وی با اشاره به ارتقای زیر ساخت های حوزه آموزش دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: اکنون دانشگاه علوم پزشکی جهرم دارای سه رشته دستیاری تخصصی پزشکی اطفال، بیهوشی و داخلی است که امید است با رایزنی ها چهارمین رشته دستیاری نیز به دانشگاه اضافه شود.

دکتر رحمانیان بیان کرد: اضافه شدن ۵۰۰۰ متر مربع فضای آموزشی به دانشگاه این امکان را بوجود آورده که  بتوانیم هم به لحاظ کیفی و هم به لحاظ کمی در بحث دانشجو و رشته های تحصیلات تکمیلی گامهای مثبتی برداریم.