همکاری محقق مجتمع آموزش عالی اسفراین با پژوهشگران برگزیده ۱۴کشور جهان
به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از مجتمع آموزش عالی اسفراین، دکتر حاتمی استادیار گروه مهندسی مکانیک مجتمع آموزش عالی اسفراین در این کتاب که با عنوان ( Materials for Biomedical Engineering مواد برای مهندسی پزشکی) به چاپ رسیده، نگارش فصل چهارم با عنوان «مدلسازی در مهندسی پزشکی» را عهدهدار بوده است.
وی، این کتاب را منبع بسیار مناسبی برای استفاده دانشجویان تحصیلات تکمیلی در رشته مهندسی مکانیک، مواد و شیمی، صاحبان صنایع بزرگ صنعتی و دانشجویانی که در مورد منابع مختلف مهندسی پزشکی و انرژی مطالعه میکنند، دانست و افزود: بهرغم کاربرد گسترده کامپوزیتها در گرایشهای مختلف مهندسی و طیف وسیعی از علوم، تاکنون کتاب مرجعی که کاربردهای آن در مهندسی پزشکی را به صورت کامل، شفاف و نظاممند تشریح کند، ارائه نشده است و این نقصان مانعی را پیش روی علاقهمندان به این عرصه، بهویژه دانشجویان، قرارداده است. لذا، نویسندگان این کتاب تلاش کردهاند تا با نگارش کتاب حاضر و ارائه هرچه کاملتر مبانی کاربرد نانو و کامپوزیتها در مهندسی نقصان موجود را جبران و مسیر علاقهمندان به این عرصه را هموارتر کنند.
دکتر محمد حاتمی عضو هیئت علمی گروه مهندسی مکانیک مجتمع آموزش عالی اسفراین است که نام وی در جمع یک درصد دانشمندان برتر جهان قرارگرفته و چاپ بیش از ۱۲۰ مقاله علمی JCR و ۵ جلد کتاب توسط ناشران معتبر ملی و بینالمللی از جمله فعالیتهای علمی و پژوهشی نامبرده میباشد.
اخذ گواهی نانو مقیاس محصول نانو پودر گاما آلومینا توسط عضو هیئت علمی مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین
دکترمهدی قاسمی فرد دانشیار گروه علوم پایه مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین موفق به اخذ گواهی نانو مقیاس محصول پودر نانو ساختار گاما آلومینا شد.
وی با بیان اینکه یکی از نیازهای اساسی کشور تولید محصولات کاتالیستی مورد نیاز صنایع مختلف من جمله نفت، گاز و پتروشیمی است، گفت: این محصول متشکل از اتمهای آلومینیوم و اکسیژن بوده که در قالب ساختارهای بلوری ویژهای شکل گرفته و از طریق فرآیندهای احتراق ساخته شده است.
دکترقاسمی فرد یکی از مهمترین مزایای این روش را استفاده حداقلی از آب و صرفهجوییهای قابل توجه در هزینههای آن دانست و افزود: این محصول با هدف رفع نیازهای داخلی پژوهشگران و صنعتگران داخلی تولید شده و بهدلیل خواص ویژه آن دارای کاربردهای فراوانی در صنایع چسب، رنگ، پولیش، تولید بتن و آسفالت، جاذب ها، دیرگدازها و نانوسیالاتها میباشد.
ل.س ۴۲/ ل. م ۵۴
جدیدترین اخبار

سومین کنفرانس بین المللی معماری، عمران، شهرسازی، محیط زیست و افق های هنر اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب
