عمومی | مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مازندران

بازدید دکتر یوسف نژاد عضو هیات رئیسه و نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی از مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مازندران

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مازندران در عصر روز چهارشنبه مورخ ۹۸٫۴٫۵ دکتر یوسف نژاد عضو هیات رئیسه و نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی با رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مازندران و معاونین و روسای بخش های تحقیقاتی در دفتر کار ریاست مرکز دیدار و گفتگو نمود.
در این دیدار دکتر رمضانپور ضمن خیرمقدم و ابراز خرسندی از حضور دکتر یوسف نژاد در مرکز، به ارایه گزارش مبسوطی از فعالیت بخش های مختلف تحقیقاتی، دستاوردهای مهم و پژوهش های کاربردی که در راستای حل مشکلات کشاورزی و منابع طبیعی استان صورت پذیرفت، پرداخت.
در ادامه دکتر یوسف نژاد از خدمات ارزنده و ویژه مرکز تحقیقات استان تقدیر و آن را مجموعه ای علمی، موثر، مرجع و معتبر برای ارادات، سازمانها و کشاورزان استان خواند که این جایگاه مهم و کلیدی را برای بسیاری از مردم و مسئولین ناشناخته دانست.
ایشان فعالیتهای علمی و پژوهشی مرکز را زمینه ساز افزایش بهره وری، حفظ منابع، رونق تولید و افزایش درآمد و نهایتا رشد شاخص های امید به زندگی و امید اجتماعی خواند.
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: کمک به تجاری سازی تحقیقات از وظایف همه دستگاه هاست و مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مازندران با تولید محصولات سالم و ارگانیک و بسیاری خدمات ارزنده دیگر نشان داد که در این زمینه نیز از توان و همت والایی برخوردار است.
دکتر یوسف نژاد در ادامه با توجه به عدم اقتصادی بودن زراعت در اراضی شیبدار و موضوع تنفس جنگل از تلاشهای مرکز برای طرح های آمایش سرزمین و تغییر الگوی کشت و پیشنهادات کاربردی جهت تولید و کاشت ارقام سریع الرشد در این نقاط کم بازده تقدیر نمود.
ایشان برخی از فعالیتهای مرکز را نه تنها تخصصی بلکه فوق تخصصی قلمداد کرد، که سایر دستگاه ها توان انجام آن را ندارند و یکی از نمونه های موفق چنین فعالیتهایی موضوع آبخوانداری در مناطق بالادست برای موضوع مهم حفاظت خاک و جلوگیری و کاهش خسارات سیل دانست و بر افزایش چنین طرح هایی تاکید نمود.
نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی بر حفظ و تقویت ایستگاه های تحقیقاتی تاکید کرد و گفت ایستگاه های تحقیقاتی می تواند بیشترین کمک و داده ها را از شرایط محیطی، اجتماعی، فکری و فرهنگی برای تصمیم گیری دقیق و انجام تحقیقات جدید و حل مشکلات کشاورزی استان ارایه دهد.
ایشان همچنین بر سامان دهی فعالیتهای تحقیقاتی و جلوگیری از تحقیقات موازی توسط نهادهای دولتی و خصوصی اشاره داشت.
در پایان دکتر یوسف نژاد ضمن قدردانی از تلاش های همکاران، از دکتر رمضانپور جهت حضور در مجمع نمایندگان استان، برای ارایه گزارش عملکرد دعوت به عمل آورد.