عمومی | دانشگاه صنعتی امیرکبیر

ایده های فناورانه رباتیکی جایزه می گیرند

پژوهشگران حوزه رباتیک، دستاوردهای خود را در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به نمایش گذاشته اند که قرار است به برترین طرح ها جایزه تعلق بگیرد.
به گزارش دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر حیدر علی طالبی استاد دانشکده مهندسی برق دانشگاه و دبیر همایش پنجمین کنفرانس بین المللی رباتیک و مکاترونیک که از امروز در دانشگاه امیرکبیر آغاز به کار کرد، خاطر نشان کرد: هدف اصلی این کنفرانس این است که پژوهشگران دستاوردهای خود را به اشتراک بگذارند.
وی با بیان اینکه مقالاتی به این کنفرانس اعطا شده است، گفت: از دانشگاههای مطرح کشور 200مقاله دریافت شده که که110 پذیرفته شده؛ از این تعداد50 مقاله در قالب سخنرانی و 60 مقاله به پوستر ارائه می شود.
وی با بیان اینکه این کنفرانس فرصتی را برای مبتکران حوزه رباتیک فراهم می اورد تا خودشان را نشان دهند، اظهار داشت: همچنین 50 طرح فناورانه در حوزه رباتیک دریافت کردیم که از این تعداد 29 طرح به کنفرانس و نمایشگاه خلاقیتی که در حاشیه نمایشگاه در حال برگزاری است معرفی شدند.
به گفته طالبی، قرار است مسابقه ای بین این طرح های فناورانه برگزار و به برترین ها جوایزی اعطا شود. هم اکنون داوری ها شروع شده و در اختتامیه برندگان مشخص می شوند.
طالبی با بیان اینکه تیم دانش اموزی هم در این نمایشگاه حضور دارد، عنوان کرد: هدف ما این است که دست مبتکران در حوزه رباتیک را در دست صنعتگران بگذاریم؛ زیرا سرمایه گذاران و صنعت گران هم در این کنفرانس حضور دارند.
وی با بیان اینکه محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر در صدد هستند رستوران رباتیکی راه اندازی کنند گفت: این رستوران به زودی اجرایی می شود. رستوران رباتیکی شامل ربات خوش امد گو، سفارش گیر و تحویل دهنده است که تا کنون ربات خوش آمد گو ساخته شده است.

------------------------

طراحی ربات های جراح و شوینده توسط محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر

محققان دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر ربات های جراح و شوینده خطوط انتقال نیرو را طراحی کردند که در محله تست هستند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ دکتر حسینیان رئیس دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراسم افتتاحیه پنجمین کنفرانس بین المللی رباتیک و مکاترونیک اظهار داشت: در طول سال، 20 -30 کنفرانس در زمینه برق در دانشکده های دانشگاه برگزار می کنیم.
وی ا فزود: خوشبختانه دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بخش رباتیک و مکاترونیک با همکاری دانشکده های کامپیوتر، مکانیک، برق و همچنین بخشی از دانشکده مهندسی پزشکی همکاری می کنند که همین موضوع باعث شده گرایش های میان رشته ای ایجاد شود.
وی تاکید کرد: این موضوع نشان می دهد رباتیک از اهمیت بالایی برای ارتباط با دوره های آینده برخوردار است.
حسینیان خاطر نشان کرد: رباتیک مبنای الکترونیکی دارد که با همکاری 3 دانشکده می تواند عنصری به اسم ربات ایجاد شود. خوشبختانه دانشکده مهندسی برق در این زمینه فعال است به طوریکه ربات جراح و ربات شوینده خطوط انتقال نیرو توسط اساتید این دانشگاه طراحی شده است.
وی گفت: همچنین آزمایشگاهی در دانشکده مهندسی برق داریم که ازمایش های کنترل ربات های طراحی شده توسط اساتید و دانشجویان دانشگاه در آن انجام می گیرد.
به گفته رئیس دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تیم های رباتیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر هم در مسابقات جهانی خوش درخشیدند .